|
Výběr křovinořezu - Honda 425 X Husqvarna 323, 2.7.2008 Já osobně bych vzal Hondu, s jejímiž stroji mám velmi dobré zkušenosti. Pokud máte bubnovku se čtyřtaktem, použijete stejný benzín pro oba stroje (nemusíte míchat směs). Honda je subjektivně tišší a navíc má záruku 5 let (při koupi od oficiálního... celý příspěvek > |
 |
Jaký traktor pro zahradu cca 2 ha?, 15.6.2008 Pokud nebudete potřebovat sběr posečené trávy do koše, STIGA PARK POWER by na udržovanou školní zahradu byla vyhovující. |
 |
|
 |
Honda HRX 537 HXEA, 14.6.2008 Poohlédl jsem se po ekvivalentní nahradě zapalovací svíčky. Originál doporučená japonská NGK BPR6ES zabalená v červené krabičce s nápisem Honda je k mání za 155,- Kč, naše BRISK Super LR15YC stojí 39,- Kč a BRISKem vyráběná tatáž svíčka pro... celý příspěvek > |
 |
Jaký traktor pro zahradu cca 2 ha?, 13.6.2008 Dnes už není nutné nakupovat v ČR, každý má možnost po zvážení všech pro a proti koupit např. v německu. U nás třeba určitý základní model Kubota od oficálního zastoupení stojí o 138 000,- Kč více, než od oficiálního prodejce "na... celý příspěvek > |
 |
Jaký traktor pro zahradu cca 2 ha?, 9.6.2008 V tom případě bych já osobně zvolil Honda HF 2620 HTE. Je na něj záruka 5 let a při koupi vydají certifikát, kde se zaručují dodávat náhradní díly po dobu 10 let ode dne koupě. Navíc v odboru školství jsou stejně jako ve zdravotnictví... celý příspěvek > |
 |
Zahradni traktor - co vybrat, 7.6.2008 Můžete svůj problém s traktůrkem blíže konkretizovat? |
 |
Profi motorová sekačka, 4.6.2008 Pokud nejste limitován financemi, ze své dosavadní praxe mohu vřele doporučit Honda HRX 537 C1 HEXEA. Výměra vašeho pozemku pro ní bude malinou. Já s ní k dnešnímu dni posekal celkem 20 ha, nože vydržely do výměny 16 ha. Tato samochodka má... celý příspěvek > |
 |
Rozlámání kamene - trhací prášek?, 1.6.2008 Pokud nejste schopen vyvrtat 30 mm díru do hloubky min. 50%, pak Vám zřejmě nepomůže ani trhavina. Pak jedině bagr s kladivem nebo kompresor a sbíječku. |
 |
Mountfield TDL 484 TR B, 1.6.2008 Zkusil jste vyprat vložku filtru vzduchu (i když B&S na vzduch není oproti Hondě citlivý)? |
 |
Mountfield TDL 484 TR B, 31.5.2008 Jak se chová pumpička na benzín (gumová bublina nad nádrží), vrátí se po stlačení ochotně rychle zpět do původního tvaru, nebo se vrací pomalu? Pokud pomalu, je potřeba vyměnit plastovou sací trubičku paliva z karburátoru do nádrže (vyčistit se... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Honda HRX 537 HXEA, 29.5.2008 Minulou sezónu mi v HRX 537 vydržela zapalovací svíčka po celou dobu bez problémů , za letošní první měsíc sekání mi už odešly 2 originál NGK BPR6ES . Neopálené a ani moc začouzené. Vždy jsem normálně zastavil motor a pak ho už... celý příspěvek > |
 |
brzda nože u motorvých sekaček, 26.5.2008 Ochranný prvek (ocelový disk osazující se na přání zákazníka) proti ohnutí hřídele nabízí pouze Viking k vybraným druhům rotačních sekaček. |
 |
Sekačka na svah, 23.5.2008 Na to stačí přeci obyčejná matematika I. stupně základní školy - někdy zvaná také "kupecká" . Např. 15 st. svah má převýšení 23 cm/1 m, 20 st. svah převýšení 34 cm/ 1 m a 25 st. svah má převýšení 43 cm/1 m. Pokud jde o... celý příspěvek > |
 |
Stihl FS87 4mix, 19.5.2008 Pokud jste dosud pracoval s nářadím osazeným dvoudobým motorem, je logické, že se Vám čtyřtakt zdá "pomalý". Já jsem si při přechodu z OleoMac na Stihl FS 130 také musel chvíli zvykat. |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 10.5.2008  Stav nožů po posekání necelých 16-ti ha ve srovnání s novými noži. |
 |