|
Malotraktor kolem 60000, 6.4.2009 udělat jde skoro všechno ale nevím zdali by se vám to vyplatilo-pokud máte traktor nový tak ho máte v záruce takže zásah do toho by byl nesmyslný hazard, nehledě na tože by vám měl vydržet několik let, u staršího bych jezdil tak dlouho pokud by to... celý příspěvek > |
 |
40 let stará nafta, 6.4.2009 špatně jste četl já mám 405TD/ to TD znamená turbo diesel/ a tu starou naftu bych se opravdu namixovanou nebál do staršího traktoru dát |
 |
|
 |
40 let stará nafta, 6.4.2009 Nechci polemizovat s pánem co zde dělal chemický rozbor nafty=neni to moje hobby ale na svém peugeotu 405td mám nalítáno 340000km a neuvěřitelné je že vše je origo a nikdy jsem netankoval nějakou extra naftu od shellu atd.Je možné že mi ted´ třeba... celý příspěvek > |
 |
Stáří benzinu do pily, 6.4.2009 Přesně tak, mimo motorek které jsou obrátkovostí také hodně vysoko vlastníme v rodině také 4 pily, 1x sachs dolmar která už dosloužila po16letech bez poruchy,1x šimrátko USA,2X profi husgwarnu, 2x křovinák a opět žádný extra benzin a co se... celý příspěvek > |
 |
Stáří benzinu do pily, 6.4.2009 Zdravím, asi jsem najivní hlupák protože netankuji benzin u značkových stanic ale u běžných, vlastním silniční motorky KAWY a celou zimu je benzin v nádrži a nic se neděje, pokud by se měnila jeho struktura tak se to pozná okamžitě při... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor kolem 60000, 6.4.2009 Pro 97 27můžete zdělít jakou plochu s tím hydrem sekáte, co taháte a jak dlouho ho takto provozujete? |
 |
Malotraktor kolem 60000, 5.4.2009 zpřevodované to každopádně je, jenomže u mech.převodovky se síla přenáší přez ozub. kola, kdežto u hydra je to působením tlaku oleje což je zrádné v tom, že když je hydro přetížené tak prostě ten tlak oleje to nezmůže /to když už má něco za sebou/ a... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor kolem 60000, 5.4.2009 Tak to si také rád přečtu jelikož zastávám názor že pro takovéto různorodé využití je mechanický převod kvalitnější, nehledě na pořiz.cenu a cenu případné opravy-u mech převodovky si průměrně zručný člověk kolečko vymění ale u hydra to vidím jen na... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor Yanmar F20D, 5.4.2009 prosím, velikost předních kol nemá na nic vliv-musí hrabat stejně jako zadní je to dorovnáno převody jinak by se traktor tzv přetahoval nebo naopak brzdíl, pokud máte stálý 4x4 tak by jste jak píšete neměl mít na tak mírném sklonu potíže ani bez... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor Yanmar F20D, 4.4.2009 nemám o těchto traktorech povédomost ale co pán píše tak bych řekl že má pochroumaný dyferenciál a jezdí asi jen na jedno kolo proto ten prokluz i na skororovině, pokud budete néco tahat a opět vám bude hrabat stejné kolo tak zkuste přibrždovat a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Malotraktor kolem 60000, 3.4.2009 25 koní? blázen by jste byl kdyby jste ho nevyužil, vůbec neváhejte a dělejte s nim všechno co jen lze, sekat,tahat, vozit,hrnout |
 |
sekačka na cca 3500 m2, 2.4.2009 volba je jednoznačná a co teprve když se dá koupit slušný traktor né za 60000 ale za 40000 kč |
 |
Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro, 23.3.2009 Určitě jste se rozodl dobře a hlavně podle sebe a své peněženky, jak již jsem psal jsou si všechny hodně podobné tak to Vás může uklidnit a o ložiska v kolech nemějte obavy ty futra pro Vaši potřebu vydrží určitě 10let, přeji plnou spokojenost PK |
 |
Sekačka Honda nebo Stiga, 23.3.2009 mam pocit že se asi zde směšují dvě věci, také v rodině vlastníme sekačku s páčkou želva zajíc ale otáčky motoru jsou stále vysoké a mění se pouze převod pojezdu, je to Gutrbrod |
 |
Sekačka Honda nebo Stiga, 23.3.2009 Poslední příspěvek to jasně vysvětluje, symboly pouze vyznačují otáčky motoru, tudíš i rychlost jízdy ale sekat na zajíce to je dobré tak akorát požvejkat trávu nebo něco na motoru zničit |
 |