|
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009 Pro 213 141,jinou reakci od Vás ani nelze čekat, všechno je vlastně na Vaší straně, možná jste odborník, možná jste znalec, možná jste zasloužilý straník -ty měly také na své straně všechno, ale jedno nejste, člověk co si stojí za svojim... celý příspěvek > |
 |
Stáří benzinu do pily, 13.4.2009 Máte pane můj obdiv že jste to zadření přiznal, ted´ ale čekejte ty výtky co všechno jste zanedbal a co špatného jste tam lil, díky za upřímnost, ta se hodně cení a je jí málo |
 |
|
 |
Stáří benzinu do pily, 13.4.2009 Kdybych věděl jakou lavinu způsobim u tak banální věci tak bych se do té přestřelky nikdy nepouštěl, omlouvám se všem co stryktně dodržují návody, nezamořují okolí a mají své stroje tak dlouho bez oprav jako já při takové velké frekvenci používání a... celý příspěvek > |
 |
Stáří benzinu do pily, 12.4.2009 Zde o žádnou degradaci nejde nevím jakou máte představu o oleji který používám a asi by jste se divil kdyby jste viděl a cítil ten děsivý kouř a to z ohromného množství cca2l, ne ne to opravdu řešíme komediální věc, já k te degradaci mohu jen říci že... celý příspěvek > |
 |
Stáří benzinu do pily, 12.4.2009 Já to chápu vše moc dobře i to že vůbec nejsem vyjímečný a chápu i to že jste to tak michal už před 20lety na což podle některých ještě technika nebyla stavěná a taky Vám to navyvracím i kdybych mohl, prostě to beru jako Vaší zkušenost a nevtloukám... celý příspěvek > |
 |
Montáž hydrauliky na malotraktor, 12.4.2009 ještě je možnost povypustit trochu oleje a nebo máte někdě přiškrcenou zpátečku a nebo ještě můžete mít nepoměrně malou nádrž oproti výkonu čerpadla |
 |
Montáž hydrauliky na malotraktor, 12.4.2009 Do nádrže musíte zajistit odvětrání nejlépe malinká dírka do víčka a nemá to žádný vliv na funkčnost hydrauliky |
 |
Stáří benzinu do pily, 12.4.2009 Psal jsem že už se k benzínu nebudu vyjadřovat jelikož dnes jsem vyřezal bez potíží 2l podzimního benzinu jako každý jaro ale jde mi o tu techniku, dostalo se mi důvěry pracovat se strojem za 1 milion korun, když byl stroj od nejmenované rakouské... celý příspěvek > |
 |
Stáří benzinu do pily, 12.4.2009 Je škoda že jste tu dobu nezažil (MYSLÍM TÍM TU TECHNICKOU, ta politická by vám zamotala hlavu ještě více) protože by jste se alespon´ něco naučil a nemusel se zuby nechty držet návodů, brožurek a příruček -ty totiž byly právě tenkrát kromě... celý příspěvek > |
 |
40 let stará nafta, 12.4.2009 Nebudu se s Váma přít o kvalitách čerpadel, vím kolik mám na něm nalítáno a bez seřizování ale mohu jen potvrdit že bionafta bez obměny zalepí totálně všechno-ze zkušenosti s hasickou AVIÍ kdy 2 měsíce stála a musely jsme vše rozebrat, ale chtěl jsem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stáří benzinu do pily, 11.4.2009 Toto je už moje opravdu poslední reakce, připadá mi jako bych měl doporučovat používat 3 roky starý mix, pokud předchozí pisatel svojim takřka továrním článkem to tak myslel tak bych měl pár doplnků, je nad míru jasné že jsou motory dělány s větší... celý příspěvek > |
 |
Stáří benzinu do pily, 10.4.2009 Smůlu nemáte, spíše štěstí protože dle předchozích příspěvků ba jste měl mít už zadřené oba motory |
 |
Stáří benzinu do pily, 10.4.2009 To jsem ani neměl v úmyslu jen jsem chtěl upozornit brožurkáře na to že pokud se budou stryktně držet příruček tak ani nemusí zjistit že lze řezat nebo kosit na plný plyn a proto by se měli jít podívat třeba k sousedovi co stále michá poměr 1ku 33 a... celý příspěvek > |
 |
Stáří benzinu do pily, 10.4.2009 To Vám nikdo neupírá ale ten mix je stále po 4-5 měsících použitelný, nic víc nic mín´ |
 |
Sekačka Hecht, 10.4.2009 Ano, pokud Vám olej teče tak je to špatné, brzo by jste zadřel motor, nejjednodušší je osušit vše do čista od oleje a zjistit odkud opravdu olej uniká, pokud je to od měrky tak ji vyšroubujete a pokud tam je staré poškozené těsnění tak ho vemte jako... celý příspěvek > |
 |