Příspěvky uživatele - 45.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009
Pro 213 141,jinou reakci od Vás ani nelze čekat, všechno je vlastně na Vaší straně, možná jste odborník, možná jste znalec, možná jste zasloužilý straník -ty měly také na své straně všechno, ale jedno nejste, člověk co si stojí za svojim... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 13.4.2009
Máte pane můj obdiv že jste to zadření přiznal, ted´ ale čekejte ty výtky co všechno jste zanedbal a co špatného jste tam lil, díky za upřímnost, ta se hodně cení a je jí málo
Stáří benzinu do pily, 13.4.2009
Kdybych věděl jakou lavinu způsobim u tak banální věci tak bych se do té přestřelky nikdy nepouštěl, omlouvám se všem co stryktně dodržují návody, nezamořují okolí a mají své stroje tak dlouho bez oprav jako já při takové velké frekvenci používání a... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 12.4.2009
Zde o žádnou degradaci nejde nevím jakou máte představu o oleji který používám a asi by jste se divil kdyby jste viděl a cítil ten děsivý kouř a to z ohromného množství cca2l, ne ne to opravdu řešíme komediální věc, já k te degradaci mohu jen říci že... celý příspěvek >
Já to chápu vše moc dobře i to že vůbec nejsem vyjímečný a chápu i to že jste to tak michal už před 20lety na což podle některých ještě technika nebyla stavěná a taky Vám to navyvracím i kdybych mohl, prostě to beru jako Vaší zkušenost a nevtloukám... celý příspěvek >
Montáž hydrauliky na malotraktor, 12.4.2009
ještě je možnost povypustit trochu oleje a nebo máte někdě přiškrcenou zpátečku a nebo ještě můžete mít nepoměrně malou nádrž oproti výkonu čerpadla
Montáž hydrauliky na malotraktor, 12.4.2009
Do nádrže musíte zajistit odvětrání nejlépe malinká dírka do víčka a nemá to žádný vliv na funkčnost hydrauliky
Psal jsem že už se k benzínu nebudu vyjadřovat jelikož dnes jsem vyřezal bez potíží 2l podzimního benzinu jako každý jaro ale jde mi o tu techniku, dostalo se mi důvěry pracovat se strojem za 1 milion korun, když byl stroj od nejmenované rakouské... celý příspěvek >
Je škoda že jste tu dobu nezažil (MYSLÍM TÍM TU TECHNICKOU, ta politická by vám zamotala hlavu ještě více) protože by jste se alespon´ něco naučil a nemusel se zuby nechty držet návodů, brožurek a příruček -ty totiž byly právě tenkrát kromě... celý příspěvek >
40 let stará nafta, 12.4.2009
Nebudu se s Váma přít o kvalitách čerpadel, vím kolik mám na něm nalítáno a bez seřizování ale mohu jen potvrdit že bionafta bez obměny zalepí totálně všechno-ze zkušenosti s hasickou AVIÍ kdy 2 měsíce stála a musely jsme vše rozebrat, ale chtěl jsem... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 11.4.2009
Toto je už moje opravdu poslední reakce, připadá mi jako bych měl doporučovat používat 3 roky starý mix, pokud předchozí pisatel svojim takřka továrním článkem to tak myslel tak bych měl pár doplnků, je nad míru jasné že jsou motory dělány s větší... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 10.4.2009
Smůlu nemáte, spíše štěstí protože dle předchozích příspěvků ba jste měl mít už zadřené oba motory
To jsem ani neměl v úmyslu jen jsem chtěl upozornit brožurkáře na to že pokud se budou stryktně držet příruček tak ani nemusí zjistit že lze řezat nebo kosit na plný plyn a proto by se měli jít podívat třeba k sousedovi co stále michá poměr 1ku 33 a... celý příspěvek >
To Vám nikdo neupírá ale ten mix je stále po 4-5 měsících použitelný, nic víc nic mín´
Sekačka Hecht, 10.4.2009
Ano, pokud Vám olej teče tak je to špatné, brzo by jste zadřel motor, nejjednodušší je osušit vše do čista od oleje a zjistit odkud opravdu olej uniká, pokud je to od měrky tak ji vyšroubujete a pokud tam je staré poškozené těsnění tak ho vemte jako... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika