Příspěvky uživatele - 72.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vzdálenost keřů od plotu, 11.5.2009
dobrý den, ted si zakládám zahrádku, založil sem vlákno"co k plotu?"a tam sbíral rady.Včera sem ryl pás kolem plotu kam sem chtěl zasadit nějaký keříky a vylítl na mě soused ohánějíc se občanskym zákonníkem, že... 1)kdyby náhodou chtěl... celý příspěvek >
Co k plotu?, 7.5.2009
všen moc děkuji za rady, ted budu asi hodiny brouzdat po netu, abych vybral to pravý, pač návrhů jsem dostal hodně... ještě jednou díky a nejspíš sem ještě nějakou tu začátečnickou otázku hodim Tomáš
Co k plotu?, 6.5.2009
Dobrý den, děkuji všem za rady, Jasmín by se mi líbil, ale měl bych problém, jde o to, že bydlím v baráku o více bytech a každý má jen omezenej kus" zahrady",já mam krajní, asi 8*6m. a chtěl bych do elka nějakej živej plůtek abych zakryl... celý příspěvek >
Co k plotu?, 5.5.2009
Dobrý den, jelikož jsem absolutní"nezahrádkář"prosil bych vás o radu... Potřeboval bych vysázet k plotu nějaké stromy(keře)nenáročné na pěstování, rozumné cenově, ale přesto vzhledově pěkné.Ctěl bych je vysázet asi na 12ti metrový pás u... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika