|
Příspěvky uživatele - 47.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cesmína - změna tvaru listů + choroba, 16.5.2010 Dobrý den,
mám na zahradě stejnou (nebo podobnou) cesmínu, Alasku. A ráda bych se zeptala, jestli někdo nemá zkušenost s chorobou, která je na obrázku výše. Také máme tyto tečky na listech a žloutnou. Má to jen tento keř, Casanova vedle ní výborně... celý příspěvek > |  | Vinná réva, 10.5.2009 No ono pokud renovujete starou zahradu, tak zjistíte, že u spousty věcí "není divu"... Zkoušela jsem ji napasovat na oporu, ale moc to nešlo, jak je zkroucená, proto se ptám. |  |
|  | Vinná réva, 10.5.2009 Díky za radu, no zkusím to a uvidíme. Má velice chutné plody, tak bych ji nechtěla odepsat, ale zároveň takhle není moc estetická |  | Vinná réva, 9.5.2009 Dobrý den,
ráda bych poprosila o radu. Mám na zahradě vinnou révu (je tam cca 10 let, ale několik let se o ni nikdo nestaral), je modrá, takové malé sladké kuličky, odrůdu neznám. Za ta léta, kdy rostla bez péče, je velice dřevnatá a pokroucená.... celý příspěvek > |  |
|
|
|