Příspěvky uživatele - 127.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká je husqvarna 372 xp, 7.2.2009
Ještě chych se tě chtěl zeptat co HQ 357xp... po 372 jsem uvažoval o koupi této HQ. Myslím, že se jedná o universální pilu jak do probírek tak i těžby... ale samozřejmě nemůže být vyhovující pro všechno... tak je to sevším co je universální.
Jaká je husqvarna 372 xp, 6.2.2009
Z toho jak píšeš budeš asi servisák... tak jaká pila je tedy osvědčena ať už je to Stihl nebo Husqvarna???S jakou pilou máš dobré zkušenosti??Samozřejmě mě zajímá pila na urovni profíků... do těžby.
Jaká je husqvarna 372 xp, 6.2.2009
Nevím,  nejsem v pilách až tak zběhlý... ale u pil s označením Xp bych neřekl, že jde zrovna o vyhnaný výkon. Stačí se podívat jaký poměr váha výkon mají Stihlky... kolikrát mají stejný i větší výkon než husqvarna a běhají bez problémů a nikdy... celý příspěvek >
Výběr pily, 7.9.2008
Připadá mi, že většina lidí tady něco píše a rozebírá věci které se ani tématu netýkají a nebo jen okrajově. Můj názor a mé zkušenosti mi říkají nekupovat v žádném případě neznačkou pilu, jako jsou Pily např Grizzly, Partner aj. To už je lepší koupit... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika