Příspěvky uživatele - 97.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problémy s Goji, 11.8.2010
máme ji druhý rok, před rokem jen fialové květy které opadaly, letos jsem si květů ani nevšiml ovšem včera jsem viděl asi 5 plodů, červených veilkosti hodně malého šípku nebo velkého rybízu jen protáhlého. 265m.n.m., jíl, poloha pod jabloní, tedy... celý příspěvek >
Výroba domácího filtru, 8.7.2009
doporučuje se 0,5-1 kg na m3
Jakou stromkovou kytku?, 25.5.2009
Díky za tipy. Fuchsie, hlava děravá tu mívala babička. Celkem zajímavě vypadají ty hortenzie, ale nenašel jsem stromkovou, chtěli jsme něco co bude čnít. Nakonec jsme vzali růži, zatím je v květináči, na zimu půjde do verandy nebo do sklepa, pán nám... celý příspěvek >
Výroba domácího filtru, 25.5.2009
jednoduchá filtrace pro malé jezírko http://alf.pise.cz/112342-filtrace-temer-zdarma.html Při použítí většího množství zeolitu by byla snad dobrá i pro 7m3.
Zelené jezírko, 21.5.2009
tak máme asi měsíc také nejezírko protože to má asi 1100 litrů (dle vodoměru). Voda se začala kalit, ba vytáhnul jsem i nějaké zelené řasy. Tak jsem popátral a vybral jsem si zeolit. Objednal, částečně jsem jím zasypal čerpadlo fontánky a voda se... celý příspěvek >
Jakou stromkovou kytku?, 18.5.2009
Hodila by se nám na zahradu stromková kytka. Víme o růži. Jsou další možnosti. Stanoviště bude pod stromem takže slunce jen brzy ráno a potom chvíli odpoledne. Nejlépe něco co bez problémů přezimuje. To prý právě stromkové růže neumí, musí se balit... celý příspěvek >
Jezírko v zimě, 12.5.2009
takže něco takového jako rozmrazovač se vzduchováním Waterwerks TZ513 to je ono? A nezamrzá ta voda potom ještě víc když ten motorek musí být někde na břehu schovaný před deštěm a vlastně žene pod vodu mrazivý vzduch?
Netočí se vrtulka fontánky, 10.5.2009
dvě zimy trávila moje fontánka v kbelíku s vodou ve sklepě, přesně tak to psali v návodu, musí být stále ponořené, před rokem jsem ho jen dal do jezírka je fungovalo, letos, jak píšu na jiném místě, po narovnání O kroužku jelo asi 14 dnů.
takže i vrtulku se mám pokusit vytáhnout? Osičku jsem veku měl již před 14 dny, to se mi nechtělo rozběhnout po zimní odstávce, ale to bylo tím, že skluznul O kroužek a vlastně bránil vrtulce v točení a jak jsem sundal ten kryt tak se mi to vytáhlo i... celý příspěvek >
jako vždy jsem zapnul fontánku v jezírku a nic. Tak jsem co šlo vyčistil, jak plastový obal, tak samotný motorek, ono na něm tedy moc čistit nejde, je to celé zatavené. No a zjistil jsem, že vrtulka v tom čepadlu se bez problémů otočí, pokud jí... celý příspěvek >
Náhrada trávníku, 23.4.2007
gratuluji, to je tedy výhra betonová zahrádka. Jinak já jsem kdysi četl o náhražce, ale už nevím jak se to přesně jmenovalo, něco římského to bylo něco jako žebříček římský, fakt nevím. Mělo to vyrůst cca 5-10 cm, ne víc, dalo se po tom chodit ...
Kanadské žížaly - nebo spíše kalifornské, 18.4.2007
já tedy nevím o čem je tu řeč, když píchnu do svého kompostu tak se hned vyrojí milon žížal, jsou tam prostě samy. Proč kupovat nějaké cizáky? Ještě dopadneme jak australani s kralikama.
skleník z lahví, 18.4.2007
to je překvapení, já myslel, že tenhle hit roku cca 87 je už nenávratně pryč a nikdo s IQ vyšším než 50 takovou hrůzu nemůže chtít. Právě asi před 20 lety si to stavěl známý, strašně dlouho (to u Vás odpadá když máte hromadu sklenic) protože je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika