|
jak na potkany na zahradě, 4.4.2009 Zřejmě jste nikdy neměl to "štěstí" bydlet vedle souseda který "jde s dobou". |
 |
Kdy papriky do skleníku, 4.4.2009 Bylo by dobré psát polohu. Tady třeba k nule nepadají ani venku. A podle předpovědi by mělo hezké počasí vydržet. |
 |
|
 |
Kompost (zapáchající) a sousedé, 4.4.2009 Kompost nesmrdí. |
 |
Mám je zalít, 4.4.2009 Proč zrovna 15. května? |
 |
Nadměrná násada plodů ovocných stromů, 3.4.2009 Nenajdete, protože se to nedělá. Jste zřejmě první člověk co se na něco takového ptá. |
 |
Nadměrná násada plodů ovocných stromů, 3.4.2009 Tak ty plody prodejte. |
 |
Už jste někdo letos sekal trávu?, 3.4.2009 Někde leží sníh, někde je skoro dvacet stupňů. |
 |
Tak nám zakázali KarathaneLC a Rubigan, 2.4.2009 Víte doufám že bez ochrannýho obleku by se s ním nemělo manipulovat a může způsobit neplodnost? |
 |
Čím hnojit?, 1.4.2009 Prosím vás, každá trvalka potřebuje nějakou dobu na zakořenění. To roste ještě rychle. Dejte jí čas, ani to zalívání nebude třeba. |
 |
Jak pěstovat litchi?, 31.3.2009 Jo, to nevím. Možná pokud máte dostatečně světlý chladný sklep tak možná. |
 |
|
 |
Jak pěstovat litchi?, 30.3.2009 Pokud nebydlíte v Itálii nebo tak, tak vám přes zimu zcela jistě umrzne. Psal jsem chlad, ne mráz! |
 |
Jak pěstovat litchi?, 29.3.2009 Lichi potřebuje chladnou (ale ne moc) zimu aby začlo plodit. Nevím nevím jestli to půjde v květináči... |
 |
destilační přístroj, 29.3.2009 Tím nedostanete rum, ale tuzemák. |
 |
Špičák, jak dál?, 29.3.2009 Nevím co bych říkal, protože samozřejmě nevím jaká vám přišla. Vy jste se tu jen rozčiloval že máte špičák, pokud vám ho poslali přestože jste si objednal něco jiného tak je to samozřejmě chyba. Pokud ne, tak nevím proč se zlobíte. Co jsem se díval... celý příspěvek > |
 |
Špičák, jak dál?, 28.3.2009 Prosím neházejte na nikoho špínu za to, že jste si špatně vybral. |
 |