|
Příspěvky uživatele - 55.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
V dubnu malé papriky, 26.4.2009 Obávám se, že už to doženou stěží. Je možné, že se nachladily. Já mám papriky vysoké zhruba od 15 do 20 centimetrů. Ovšem piplala jsem se s nimi jako s miminem. Za oknem, teploučko okolo 24 až 28°C, pak opatrně otužovat. Vypadají dobře. Naseté... celý příspěvek > |  | Česnek - žluté listy, 25.4.2009 Milošku, přiznám se, že Tondovi závidím jeho zrak. Já jsem na fotkách nějaké mokro nezpozorovala. Nejsem odborník na česnek, ale spíš bych tipla, že mu bude něco scházet.Našla jsem, že žloutnutí listů je houbová choroba. Ale u namořené sadby by se... celý příspěvek > |  |
|  | Plodová zelenina, 25.4.2009 I já mám jeden dotaz. Roky jsem pěstovala rajčata tyčková, vloni jsem nasadila keříčková. Tuším v Receptáři mluvili o tom, že zahrádkáři z nějakého neznámého důvodu lpí na rajčatech tyčkových, přestože keříčková rajčata jsou v mnoha směrech lepší.... celý příspěvek > |  | Pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 23.4.2009 Ono to bude asi směšné, ale proti tomu očurávání stromků a podobně, jsem kdysi četla fígl, který praktikoval jeden pejskař. Ráno chodil po zahradě a stromky a živý plot očurával on sám. Prý ti psi, kteří ho brali jako vůdce smečky, si nedovolili to... celý příspěvek > |  | Hmyz žijící v zemi, 23.4.2009 Ráda bych pomohla, ale bylo by fajn, kdyby byla přiložena fotečka, pak je možno obrátit se na odborníka. Pokud nevíme, co to je za hmyz a jestli je vůbec nějak škodlivý, těžko radit. |  | Délka vyklíčení hrachu, 22.4.2009 Záleží na podmínkách - teplo, vlhko, ale mně, pokud ho dám do země přímo, nevyklíčí skoro nic. Semena nechávám naklíčit v teple na vhlké vatě nebo kuchyňské papírové utěrce, překryté další vrstvou vaty nebo toho papíru a seju, až semínka... celý příspěvek > |  | Malé bulvy celeru, 22.4.2009 Sazenice kupuji v trhu. Listy neodstraňuji, bulvy neodhrabuji, celer je velký tak akorát. Bohatě zalévám, hnojím před výsadbou, pak už ne. Okolo sazenic dávám ohrádky ze starých plastových kanystrů (zamáčknu do půdy), z kterých odřežu dno a... celý příspěvek > |  | Oranžové kuličky v koupené zemině, 17.4.2009 Myslím, že gel to není, ten není asi v kuličkách. Kdysi jsem si ho koupila, byly to prostě průhledné kousky, které po navlhčení nabobtnaly. Nebo je to teda nějaká novinka. Popravdě - moc se mi to neosvědčilo, nijak se neprojevilo, že ho v zemině... celý příspěvek > |  | Brambory pod černou folií, 16.4.2009 Já osobně brambory pod fólií nepěstuju, ale jeden chlapík z práce je pěstuje pod fólií bílou a úrodu má dřív a velmi dobrou. Mně by se s tím nechtělo piplat - vítr, kočka... No, je fakt, že on má pole, já jenom zahrádku. Mimochodem - černá fólie... celý příspěvek > |  | Okurky na plné slunce?, 16.4.2009 Ivett, okurky vedu na kari síti, ale stejně mi je plíseň dříve nebo později zlikviduje. Kolik okurek vyroste na šlahounu - podle toho, kdy plíseň zaútočí a podle toho, jestli máš salátovky nebo nakladačky. Určitě vyštipovat, jinak naroste prales.... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy je nejlepší doba k sadbě brambor, 6.11.2008 Takto postavená otázka je velmi zajímavá. Je to opravdu zvláštní, ale v dané situaci je faktem to, že je opravdu moc pozdě, ale zároveň je příliš brzy. Je to takový - a já se to nebojím říct - paradox. Samozřejmě se najdou šťouralové, kteří... celý příspěvek > |  | mrkev plná červíků, 6.11.2008 Protože používám textílii docela hodně - černou pod rajčata, papriky, salát, jahody, melouny a bílou především na ředkvičky, zkusila jsem i na mrkve. Tak po mých zkušenostech nemohu absolutně doporučit. Vzešlá nať, pokud se tomu dalo říct nať, byla... celý příspěvek > |  | Znáte prosím tuto kytičku?, 28.10.2008 Zdeni, název ti sice neprozradím protože ho neznám, ale musela jsem napsat, že ta kytka je opravdu krásná. Jsem zvědavá, jestli se někdo, kdo by to věděl, ozve. Tak ať tě tato rostlina těší ještě moc a moc dlouho! |  | Co je to za rostlinu? foto, 14.9.2008 A jedovatý. |  |
 |
|
|
|