|
Příspěvky uživatele - 97.216
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Stiga, MTD, Powerplus, 11.7.2011 Dobrý den, chci poradit s výběrem křovinořezu.Plocha cca 400m2 z části svah, pouze tráva.Stiga SD 29 nebo MTD 790 nebo PowerPlus 51,7 cc nebo MTD 990?Dělená hřídel nevýhody?Díky za rady. |  | Bylinky, 9.5.2009 Prosím jaké bylinky mohu vysadit na zahonek, aby mi přes zimu nezašli?Potřebuji takové, které na podzim ostříhám a na jaře zase obrazí.Děkuji Petr |  |
|  | Klanopraška čínská, 9.5.2009 to dělátte čaj z listů?Já mám asi 20-ti centimetrové rostlinky! Je dobré je něčím na zimu přikrýt?Čím a jak díky. |  | Klanopraška čínská, 8.5.2009 Dobrý den, koupil jsem si klanoprašku a dozvěděl jsem se, že u nás v těchto klimatických podmínkách prý neplodí! Prosím o vaše zkušenosti s touto rostlinou, popř.návod na správné pěstování.díky Petr |  |
|
|
|