|
Příspěvky uživatele - 53.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krtonožka, 26.5.2009 Takže: koupil jsem sáček Dursbanu 10G a aplikoval jsem jej na záhon čerstvě vysazených sazenic celeru kterých mi před tím za 2 noci krtonožka zlikvidovala 10ks. Čekal jsem, jak budou ty potvory do rána "vykotené" jak psal dříve jeden z... celý příspěvek > |  | Krtonožka, 7.5.2009 Tak už jsem zjistil, co je ta za přípravek. Zřejmě jde o Dursban 10G-Širokospektrální insekticid ve formě granulátu k hubení žravých půdních škůdců, zejména drátovců, na rostlinách. Je ve formě granulí které se zapravují do země při výsadbě nebo při... celý příspěvek > |  |
|  | Krtonožka, 7.5.2009 To je tedy úspěch-gratuluji. Již několik let zkouším vše možné, v trávníku je likviduji jarovou vodou ale v záhonech je velmi lehká, propustná půda a do díry, ač naleji plný kropáč, tak když krtonožka není přímo pod dírou, tak potvora nevyleze. Voda... celý příspěvek > |  |
|
|
|