|
Příspěvky uživatele - 169.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lišta na motorovou pilu Husquarna 346xp, 1.3.2013 Na 346XP nové verze používám soupravu
1,5mm a pila to zvádá a lišta vydrží
víc. |  | Výroba domácího sýra, 26.11.2009 Zítra si jdu koupit domácí mléko, tady u nás ho prodávají za 10Kč litr, tak ten recept vyzkouším a dám vědět. Díky |  |
|  | Sloupcovité jabloně stejná údržba?, 30.9.2009 Dobrý den, leto jsem si zakoupila jabloň Redcats od firmy Chovanec.Stromek byl obalený jablíčky, odhaduji tak 50ks.Vzhledem k převozu, přesazení, probírce a stáří stromečku (4 roky) jsme ochutnaly 2 jablíčka.Stromek pěstuji v květináči.Hodnotila... celý příspěvek > |  | Stříhání habrů, 26.6.2009 Hmm, já nestříhám, mě živý plot z Habrů stříhají daňci, neřádi jedni :-) Jsem si myslel, že mi to někdo ostříhal a ono mi tam chodí celé stádo daňků, asi jim to fakt moc chutná... Takže jsem sehnal u lesníka nějaký postřik na stromky proti okusu a... celý příspěvek > |  | Tráva neroste, 31.5.2009 Tak tráva už roste... Minulý týden jsem přijel a na pozemku rostlo všechno možný, jen ne tráva :-) Okolní pozemky jsou totiž neudržovaný a je to tam samý plevel. Mě tam vyrostly rostliny, který jsem snad ještě v životě neviděl. Tak jsem to pěkně... celý příspěvek > |  | Tráva neroste, 7.5.2009 Nezaléval jsem, na podzim bylo ještě docela vlhko. Právě že mě překvapilo, že o 10 metrů dál bez jakékoliv úpravy tráva v pohodě roste a u mě fakt nic. Jenom se tam dere bodlák. Třeba je to tím suchem, když zapršelo tak se to hned vsáklo a půda je... celý příspěvek > |  | Neplánované ostříhání habrů a buků, 7.5.2009 Tak to jsem rád, dík za odpověď. Ono to fakt vypadá jako ustřihnutý, úplně čistej řez jakoby zešikma dolů. Každopádně děkuju. |  | Tráva neroste, 7.5.2009 Aha, to mě nenapadlo, ale vzhledem k mému příspěvku v živých plotech o ostříhání habrů jste mi nasadil brouka do hlavy, protože lidi jsou schopný všeho. |  | Tráva neroste, 7.5.2009 Bohužel je... Je to bývalé pole, na sousedním pozemku to bylo jen zorané a jednou zvláčené a roste to tam jako blázen. U mě nic. Jen suchá popraskaná hlína. |  | Neplánované ostříhání habrů a buků, 7.5.2009 Dobrý den, vysázel jsem kolem pozemku živý plot z habrů, mezi dva jsem dal jeden buk. Sázel jsem je loni na podzim, celkem skoro 300 stromků, výška kolem 40-50 cm. Bohužel nějaký dobrák v zimě všechny stromky ostříhal. Úplně všechny. Zkrátil každý... celý příspěvek > |  |
|  | Tráva neroste, 7.5.2009 Dobrý den všem. Koupil jsem kus pozemku (1600 m). Vloni na podzim jsme to zvláčeli traktorem s bránama, zaseli trávu (travní směs - pastevní)a ještě jednou přejeli. Tím se možná semena dostaly moc hluboko, nebo zmrzla. Na jaře prostě nic. Pohnojil... celý příspěvek > |  | Udírna - návod, 4.4.2009 opravdu asi moc dobry mohl bych poprosit o par fotek udirny dekuji sima.k@seznam.cz |  | Udírna - návod, 4.4.2009 opra vdu se zda jednoduche kdybych mohl poprosit o par fotek udirny dekuji sima.k@seznam.cz |  |
 |
|
|
|