|
Příspěvky uživatele - 27.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Honda nebo Stiga?, 13.4.2010 Mám slitinovou Stigu s motorem Honda GCV 190 a spokojenost. Totéž od Hondy by bylo o 10 000 dražší. |  | Poraďte: Honda, Stiga nebo YardMan?, 27.3.2010 Též bych doporučil tu Stigu. Má asi nejlepší poměr cena - kvalita+výkon. |  |
|  | Pomoc s výběrem sekačky, 25.3.2010 Al-ko dle svých zkušeností doporučit nemohu, ale Stigu rozhodně ano. |  | Prodejci stihl, 20.3.2010 Nevím, proč se tady tak dohadujete, ale já osobně dělám ročně cca stejně dřeva. Mám na to HQ 350 na doporučení místního lesáka, což je výkonově a velikostí motoru obdoba MS 270 a můžu s klidným svědomím prohlásit, že s menší pilou my to byl jen větší... celý příspěvek > |  | Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 6.5.2009 Reakci napište za 8 - 10 let, jak dopadl skelet, nebo po 500.stém naražení na betonovou podezdívku plotu. Obsekávám 160 thují za nimiž je beton. Rád se nechám překvapit. Já osobně volím hliník. Pro rýpaly - je to jen můj názor. |  | Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 3.5.2009 Já přeci neříkám, že je lepší jí koupit v ČR. Jen říkám, že za těch 20 000,- Kč, co vyjde v polsku, je lepší koupit v ČR profi Stigu se stejným motorem, ale v profi provedení - hliníkové šásko, hliníková kola, antivibrační uložení motoru a pětiletá... celý příspěvek > |  | Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 30.4.2009 Bál bych se reakce někoho, kdo si sám naběhl.wong |  | MTD, Yard-man, Stiga, 20.4.2009 Asi tak, to jen někteří neumí vstřebat. Já chci, aby mi někdo poradil něco, co tyto chyby mít nebude!!! |  | Sekačky od Mountfieldu, 20.4.2009 A přesně toto nechci "šasi prorezlo". Já si představuji za 20 000,- Kč, že sekačka bude chodit deset let bez šáhnutí a nebude to na ní vidět. Asi tedy Stiga Turbo 55 PRO Honda. |  | MTD, Yard-man, Stiga, 20.4.2009 Ano, tam je motor Tecumseh Centura 50 - 175 ccm. Po osmi letech opotřeben tak, že kouří - žere olej a naklonit nejde. |  |
|  | MTD, Yard-man, Stiga, 20.4.2009 Když bude svíčkou nahoru, vyteče z ní zase benzín. Jinak s orientací v prostoru problém nemám - mám jen vlastní zkušenost. |  | Stiga Turbo PRO 55 S 4speed, 11.4.2009 To ano, ale jak se dá údržbou zabránit tomu, že AL-KO používá místo bronzu na šnekové soukolí máslo, které, i když oleje bylo dost, stejně odejde. To byl problém těch převodovek a to nemám svažitou zahradu a sekám každý týden, takže nebyla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|