|
Příspěvky uživatele - 37.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úprava Vari, 18.8.2009 Zdravím všechny jednoosé trakotristy,
Řízením osudu jsem se stal majitelem stroje Vari, motor Jikov, skříň DSK 317 + další přísl. Mám dotaz na vaše zkušenosti s provozem Vari v lesním terénu při svozu dřeva na orig. bržděném valníčku ANV 350. Na... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor do 100 tis Kč, 24.7.2009 Radlici můžete koupit i "neznačkovou"...např. Vares Mnichovice. Vyrábějí všechny možné typy radlic, vozíků a dalšího příslušenství snad na všechny typy traktůrků.
Předpokládám, že i radlička z AGS bude mít natáčení, na podzim si ji chci... celý příspěvek > |  |
|  | Traktorek Starjet nebo Wisconsin?, 25.6.2009 Nejsem jsi jist, ale mezi P4 a P5 bude možná rozdíl v celkovém uspořádání stroje... P4 má nádrž 7,5 l pod kapotou, ale P5 má 12 l možná vedle sedačky..tak ten rozdíl bude asi v těchto "detailech"...místo plastové kapoty je myslím kapota... celý příspěvek > |  | Traktorek Starjet nebo Wisconsin?, 23.6.2009 AGS vyrábí ještě stroj Crossjet... koukněte na jejich web, vyjede to i horské stráně, ale obávám se, že cena bude astronomická... |  | Spolehlivost, efektivnost traktorku Starjet, 1.6.2009 Mám Starjet 102/17,5 a naprostá spokojenost. Největší přednost vidím v opravdu robustním šasi a celkovým provedením stroje. Na mých rovinných ca 2500 m stačí bohatě i motor 17,5 hp. Sekačku už nevytahuju z kůlny, protože traktůrek je dostatečně... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor 2 válce a cca 20 koní, 28.5.2009 Starjet je stále třída, robustní stroj. Stačí si jednotlivé traktůrky prohlídnout a "vzít do ruky".. |  | Star Jet 102-20 - předváděcí stroj, 27.5.2009 Jojo... radost je obrovská. A první dojmy opravdu vynikající. Další zkušenosti přidám později.
Jinak jsem včera náhodně v Obi prohlížel traktůrek Partner a tuším že Cut Master. Cenově byly někde okolo 40-tis, to je na první pohled velmi lákavé, ale... celý příspěvek > |  | Star Jet 102-20 - předváděcí stroj, 27.5.2009 Před týdnem jsem koupil zbrusu nový traktůrek AGS Starjet 102 / 17,5 HP. Po prvním posekání ca 2,5 tis metrů mám jen ty nejlepší dojmy. Solidní robustní stroj, dostatečný výkon motoru...
Trávu odvážím po polní cestě ca 300 metrů.
Rozhodoval jsem se... celý příspěvek > |  | Tlaková myčka Karcher, 6.5.2009 Proma / Ferm není špatná... samozřejmě jejich nejlevnější modely nejsou pro profesionální použití, ale sám jsem velice aktivní kutil - výstavba a údržba rod. domu a používám nářadí Ferm - většinou jejich střední a vyšší modely - vrtačky, brusky,... celý příspěvek > |  | Husqvarna LT151, 6.5.2009 Dobrý den kolegové,
Nemáte někdo zkušenosti s traktůrkem Husqvarna LT151. Jde mi o model s mechanickou převodovkou.
Díky
Rumcajs |  |
|  |
 |
|
|
|