Příspěvky uživatele - 177.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sova, 10.9.2008 Obsahuje fotku
Práve som prišiel domov z práce z lesa a pri "likvidácii" škorcov čo sedeli na orechu, som zistil že tam sedí aj niekto iný. Na toho som samozrejme nestrieľal, pretože  na rozdiel od škorca škodlivého tento je užitočný, naviac sa mi celkom páči... celý příspěvek >
Levná aku řetězová pila, 7.9.2008
Tak ma napadlo, či by nebolo najjednoduchšie riešenie reťazová píla poháňaná spalovacím motorom? Ak by som mal ťahať zo sebou do sadu el. reťazovku, menič, 60Ah akumulátor z auta, hrubostenné výkonové káble, veď to je náklad pomaly pre autobus.... celý příspěvek >
Výber motorovej píly, 6.9.2008
Pripájam sa k názoru J. S.  Z výberu ktorý ste určili by som bez váhania vyradil Stihl MS 290. Je to model morálne zastaraný, dnes kúpite modernejšiu pílu od Stihlu zrovnateľnú výkonovo ale neporovnateľne technicky vyspelejšiu - MS 280 a... celý příspěvek >
Olej Stihl, 4.9.2008
Ale veď ste používali Sheron a nie Stihl!
prořezání stromu, 1.9.2008
Skúste mestský úrad odbor životného prostredia, môžte uviesť že stromy ohrozujú Váš majetok s povolením na orezanie by nemal byť problém.
Olej Stihl, 31.8.2008
K zakladateľovi: možno Vám niečo objasní aj toto: Svojho času som riešil aký olej do píly a či by sa dalo ušetriť na oleji nejakú tú korunku. Dovozca pre SR mi odpísal toto: Na základe Vašej žiadosti Vám posielame informáciu o použití palivového... celý příspěvek >
Aj motorovka aj cirkulár, 29.8.2008
No on bude ideál niekde uprostred. Najrozumnejšie je kombinovať oba spôsoby prípravy paliva. Ja to praktizujem tak, že na tenšie drevo používam cirkulár a na na hrubinu motorovku. Pritom nemám nejak extra silný cirkulár, motor má iba 2,5kW a vychádza... celý příspěvek >
Ako vertikulovať elektrickým vertikulatorom, 29.8.2008
Ach, ako by som len ja potreboval takého človeka ako je Chemický Alí, aby sa mi staral o trávnik.
Co sa stalo travniku?, 23.8.2008
Vyzerá to ako spálené. Buď sa to stalo pri hnojení - nerovnomerný záber, alebo Vám to mohol vykonať nevychovaný pes, prípadne ste mohli rozliať po trávniku nejakú tekutinu. Mne toto isté urobil benzín, ale v podstatne menšom množstve, nepomoho nič,... celý příspěvek >
proti mačkam (kočkam), 23.8.2008
Ja by som tak potreboval mačku, prípadne kocúra. Toho môjho mi zrazilo auto a dať v chovprodukte 3litre za perzského sa mi zdá moc. Škoda že nemám zahradu vedľa Vášho suseda. Určite by sa mi podarilo nejakého cicoša presvedčiť aby ostal u mňa.
Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 23.8.2008
Kúpte ten pilník 4,8mm. Máte novú reťaz, použite ho. Ľahšie sa dostanete medzi zub a obmedzovač. Ak budú zuby zbrúsené o nejaký čas viac ako o polovicu môžte ju prebrusovať aj tým 5,5mm pilníkom. Inak k tomu super výkonu D-4600. Je to bežný... celý příspěvek >
Pila Dolmar 4600s, 21.8.2008
Pán J.S. nie je to predsa riziko použiť 2l paliva s pomerom 1: 40? Ja osobne by som toto neriskoval. Namiešal by som do píly predpísaný pomer, teda spravidla 1:50 našiel by som si v lese aspoň 50cm dub 40m dlhý a minul by som na ňom aspoň jednu... celý příspěvek >
brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008
Ale samozrejme že môžem. Len som si tak matne vybavil v pamäti že vy ste Bunny svojho času nechcel o brúske ani počuť a preferoval ste jedine pilník. No čože? čože? že by ste zmenil názor? Ale veď zmena je life.
Povinnosti prodejce motorove pily: co zakaznikovi ukazat a co ne?, 20.8.2008
Ja som to mal jednoduché. Moja prvá pilka - stihlka prišla na dobierku od veľkodovozcu, takže som pekne zobral návod na obsluhu a študoval. Žiadny názorný príklad sa nekonal. A ani nebolo treba, návod bol dostatočný a časom po nejakom tom brúsnom... celý příspěvek >
brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008
Reagujem až teraz - porucha modemu-nefunkčný net. S brúskou sa mi pracuje veľmi dobre. Nepíšete čo konkrétne by Vás zaujímalo. Na servis reťazí sa doslova teším. Je to radosť brúsiť. Nemôžem ale porovnávať s inými druhmi brúsok, napr. rôzne plastové,... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika