|
Příspěvky uživatele - 230.86
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olivovník, 30.8.2011 Ještě jsem se dočetl, že olivovník je příbuzný se švestkou, ale ještě jsem to nezkoušel roubovat. |  | Květiny do venkovské zahrady, 7.2.2010 volila bych - vlčí bob, stračku, orlíček, kopretiny, lichořeřišnici, zvonky,alchemilla, a taky nějaké bylinky, ty by asi neměly chybět. Hlavně aby byla zahrádka barevná) Hodně štěstí Petra |  |
|  | Černí broučci v květu, 5.5.2009 jojo to je přesně on, děkuji za rady. Rambousek |  | Černí broučci v květu, 24.4.2009 Prosím o radu. Dnes jsem zjistil, že v téměř každém květu na hrušni mám malé černé broučky. Nevíte o co se jedná? co mohou n způsobit? Je třeba s nimi něco dělat(případně co a jak: o) Nebo mohu v klidu spát a těšit se na úrodu Hruštiček.
Děkuji... celý příspěvek > |  |
|
|
|