Příspěvky uživatele - 144.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šestihraný řemen pohonu žacího ústrojí, 8.7.2009
Prosím o radu, kde by se dal sehnat šestihraný řemen pohonu žacího ústrojí travního traktoru Partner 107/200 HRB. Četl jsem, že originály jsou docela drahé.Myslím si, že pokud se u nás dá podobný řemen sehnat, že bude levnější. Děkuji
Vyhubení hořké jatelinky z nového trávníku, 25.5.2009
Dobrý den,  prosím o radu, jaký by byl nejvhodnější selektivní herbicid na vyhubení hořké jatelinky z trávníku. Loni na jaře jsem na zahradě zasel travní rekreační směs.  Letos se tam velice rozšířila hořká jatelinka, potřeboval bych se jí... celý příspěvek >
Zalévání banánovníku Musa basjoo v zimě, 5.5.2009
Tak přešla zima a banánovníky mě těsně nad zemí uhnily. Přes zimu jsem je nezaléval, pouze jsem je omotal starýma hadrama, nebot přes zimu teplota ve starém chlévě klesla těsně pod nulu. Nevím, kde jsem udělal chybu.  František
Rychlospojka na táhlu, 23.2.2009
Dobrý den, je tu někdo, kdo zná jak vypadají rychlospojky, která by se daly použít na táhlo.Potřebuji táhlo, které bude z kulatiny o průměru 8 -10 mm, aby se dalo rychle rozpojit. Díky     František
Prosím o radu - travní traktůrek, 31.1.2009
Mám traktůrek Partner 200/107 HRB, pohon hydromotorem, při sečení mi páka pojezdu nedrží v dané poloze, ale vrací se, proto jsem začal uvažovat o předělání na ovládání nohou.Toto k jednomu z předešlých příspěvků. František
Prosím o radu - travní traktůrek, 25.1.2009
Pane Jane, děkuji Vám za ochotu vyfotit mi to ovládání pojezdu, jsem zase o trochu chytřejší.Dneska už bych si koupil trakturek s ovládáním pojezdu nohou, k určitým věcem člověk dojde, až si to pořádně vyzkouší v praxi. Někomu může zase vyhovovat... celý příspěvek >
Prosím o radu - travní traktůrek, 23.1.2009
Traktůrek hydropohon má. Jak jsem psal, ovládá se pákou vedle sedadla na pravé straně od řidiče.(musí se při jízdě přidržovat, protože má tendenci se vracet... celý příspěvek >
Prosím o radu - travní traktůrek, 19.1.2009
Dobrý den, před rokem jsem si koupil travní traktůrek. Pojezd se ovládá rukou pomocí páky.Trochu mi to nevyhovuje, proto bych si tam chtěl přidělat ještě pedál, táhlem bych ho propojil s pákou, ovládající pojezd.do neutrálu by mě to vracely... celý příspěvek >
strom pro zahradni sezeni, 27.12.2008
Poměrně hezká je slivoň zahradní. Nádherně kvete, má přijatelně velkou korunu a je velmi nenáročná
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika