|
Příspěvky uživatele - 209.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
růžová sadová do 2 metrů, 27.1.2009 Lili, úžasné růže, děkuji moc. Radka |  | Laguna, 19.1.2009 Lili, hledám přesně takovou růži jak jste popsala, nejlépe růžovou a vysokou asi 2 m. Moc Vám děkuji za pomoc. Radka |  |
|  | laguna, 15.1.2009 Lili, Vaše zahrada je opravdu nádherná. Tak nějak to musí vypadat v ráji. Vy máte všechny tyto pnoucí - Aloha, Amadeus, Laguna - bez opory, jako keře? A laguna, je opravdu stálekvetoucí a bezproblémová? Chtěla bych ji doporučit sestře, která zatím... celý příspěvek > |  | laguna, 12.1.2009 Nemáte někdo zkušenosti s Kordesovou Lagunou? Dá se pěstovat jako keřová? Děkuji, Radka |  | Rosarium Uetersen, 24.10.2008 Myslíte že by bylo hezké pěstovat ji vedle New Dawn, obě jako sadové? adka |  | Růže Romance, 16.10.2008 Myslela jsem tu od Tantau, měli ji v Brně v Čtyřlístku, ale než jsem si pro ni dojela, byla pryč. Teď nevím, kde ji sehnat, Starkl ji nemá. Ale děkuju. Radka |  | Růže Romance, 14.10.2008 Dobrý den, nemátenprosím někdo zkušenosti s růží Romance? Děkuji, Radka |  | Jaký máte clematis?, 15.7.2008 Verunko, a jak clematisy na jaře stříháte, když jsou popnuté po růžích? Taky bych kombinaci klematis-růže chtěla zkusit, ale nevím, jak s tím stříháním... |  | Vysazeni venkovniho ibisku, 1.7.2008 Z kontejneru můžete sázet prakticky kdykoli, ale když už je máte přesazené, tak si počkejte na ochlazení a pak pravidelně zalévejte. Přeji hodně zdaru. |  | Pnoucí růže Sympatie, 1.7.2008 Děkuji, Danielo. |  |
|  | Jaký máte clematis?, 1.7.2008  Mám President a Comtesu de Bouchaud, s oběma jsem spokojená, ale je tolik krásných odrůd a lákalo by mně obohatit zahradu o další , osvědčené a odolné odrůdy. |  | Pnoucí růže Sympatie, 27.6.2008  Mě letos dělá radost pnoucí Sympatie. Je teprve od minulého podzimu a už krásně kvete. |  | růže z Losin, 25.6.2008 Na jedné sazenici růže mně vykvetly dvě barvy. Tak teď nevím, jestli je oranžová nebo růžová.
http://hosting05.imagecross.com/image-hosting-th-15/1829Sn-mek-1-172.JPG |  | světlé listy, 17.6.2008 Moc děkuji za rady. Všechny stromy máme zasazené v trávníku, kolem dáváme mulč z posekané trávy, a hnojíme Cereritem. To je asi špatně, že? |  | světlé listy, 11.6.2008 Děkuji moc |  |
 |
|
|
|