Příspěvky uživatele - 209.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
růžová sadová do 2 metrů, 27.1.2009
Lili, úžasné růže, děkuji moc. Radka
Laguna, 19.1.2009
Lili, hledám přesně takovou růži jak jste popsala, nejlépe růžovou a vysokou asi 2 m. Moc Vám děkuji za pomoc. Radka
laguna, 15.1.2009
Lili, Vaše zahrada je opravdu nádherná. Tak nějak to musí vypadat v ráji. Vy máte všechny tyto pnoucí - Aloha, Amadeus, Laguna - bez opory, jako keře? A laguna, je opravdu stálekvetoucí a bezproblémová? Chtěla bych ji doporučit sestře, která zatím... celý příspěvek >
laguna, 12.1.2009
Nemáte někdo zkušenosti s Kordesovou Lagunou? Dá se pěstovat jako keřová? Děkuji, Radka
Rosarium Uetersen, 24.10.2008
Myslíte že by bylo hezké pěstovat ji vedle New Dawn, obě jako sadové? adka
Růže Romance, 16.10.2008
Myslela jsem tu od Tantau, měli ji v Brně v Čtyřlístku, ale než jsem si pro ni dojela, byla pryč. Teď nevím, kde ji sehnat, Starkl ji nemá. Ale děkuju. Radka
Růže Romance, 14.10.2008
Dobrý den, nemátenprosím někdo zkušenosti s růží Romance? Děkuji, Radka
Jaký máte clematis?, 15.7.2008
Verunko, a jak clematisy na jaře stříháte, když jsou popnuté po růžích? Taky bych kombinaci klematis-růže chtěla zkusit, ale nevím, jak s tím stříháním...
Vysazeni venkovniho ibisku, 1.7.2008
Z kontejneru můžete sázet prakticky kdykoli, ale když už je máte přesazené, tak si počkejte na ochlazení a pak pravidelně zalévejte. Přeji hodně zdaru.
Pnoucí růže Sympatie, 1.7.2008
Děkuji, Danielo.
Jaký máte clematis?, 1.7.2008 Obsahuje fotku
Mám President a Comtesu de Bouchaud, s oběma jsem spokojená, ale je tolik krásných odrůd a lákalo by mně obohatit zahradu o další , osvědčené a odolné odrůdy.
Pnoucí růže Sympatie, 27.6.2008 Obsahuje fotku
Mě letos dělá radost pnoucí Sympatie. Je teprve od minulého podzimu a už krásně kvete.
růže z Losin, 25.6.2008
Na jedné sazenici růže mně vykvetly dvě barvy. Tak teď nevím, jestli je oranžová nebo růžová. http://hosting05.imagecross.com/image-hosting-th-15/1829Sn-mek-1-172.JPG
světlé listy, 17.6.2008
Moc děkuji za rady. Všechny stromy máme zasazené v trávníku, kolem dáváme mulč z posekané trávy, a hnojíme Cereritem. To je asi špatně, že?
světlé listy, 11.6.2008
Děkuji moc
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika