Příspěvky uživatele - 67.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém se strunou, 15.6.2008
Struna je pružnější, méně křehká, neláme se. Prověřeno vlastní zkušeností, získáno od profesionálů
Problém se strunou, 15.6.2008
Dovolil bych si několik svých zkušeností.  Strunu navíjejte pokud možno tak, aby se závity příliš nekřížily. Používejte "lepší" struny, asi z Mountfildu. Náhradní strunu skladujte stále ponořenou ve vodě.
Typ čerpadla, 14.6.2008
Musím s vámi také nesouhlasit. Membránové čerpadlo typu Malyš je v podstatě "vodní bagr", typ se spodním nasáváním vám bez problému a bez poškození vysaje vše, co projde jeho vstupními otvory. Používám toto čerpadlo řadu let k velké... celý příspěvek >
Postavy (figuríny), 13.6.2008
Já bych nejspíš ušil celého panduláka ze silnějšího igelitu a vycpal molitanovou nebo polystyrénovou drtí.
Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 12.6.2008
Nedejte na to, že momentálně máte v truhlíku dvě chudinky. Informace podaná v zahradnictví byla správná, jelikož na jednu sazenici surfinie by se mělo počítat s 3 litry substrátu. To co je nad truhlíkem se utlačovat nebude, máte-li truhlíky např. v... celý příspěvek >
Jaký traktor pro zahradu cca 2 ha?, 10.6.2008
Navrhovaný typ, případně nějaký podobný při daných finančních možnostech, by mohl být dobrou volbou. Rozhodně se rozhodněte pro vyšší výkon motoru, zadní výhoz trávy a dostatečně velký sběrný koš s mechanickým vyprazdňováním. Najdete-li na... celý příspěvek >
svilušky,klopušky, 8.6.2008
Proti klopuškám můžete preventivně ošetřovat nějakým požerovým přípravkem, což jsou oba jmenované.  Proti sviluškám účinkuje preventivně asi pouze Apollo 50 EC, ovšem nevím, jak je to momentálně s jeho dostupností. Decis na svilušky neúčinkuje... celý příspěvek >
Surfinie - našedlé listy, 7.6.2008
Dobře tušíte, že jde o nějakou plíseň, patrně plíseň šedou ke které jsou surfinie trochu náchylné. Postřik nějakým fungicidem asi neuškodí, ale ony ty přípravky působí spíš preventivně než léčebně, a tak je možné, že napadené listy již nevyléčíte.... celý příspěvek >
Poradíte?, 6.6.2008
Zkusím odhadnout, bez osobní zkušenosti, že u švestek to bude puchrovitost, no a to druhé je i zde v diskuzích broskvový evergreen - kadeřavost.
Fleky v trávníku, 6.6.2008
Váš dotaz mě velmi zaujal, ale nevím, zda vám bude někdo sto odpovědět. Zkuste se obrátit na VÚ Silva Taroucy a Dendrologická zahrada (adm@4vukoz.cz). Já mám s jejich ochotou dobré zkušenosti, a tak doufám, že odpoví i vám. Dejte... celý příspěvek >
Co mi žere vrbu?, 5.6.2008
Tak jo, je to rez. Jenom mi vysvětlete, jak je možné, že má nožičky.
Begonie mají červy, 4.6.2008
Napsal jsem to trochu nepřesně. Ty dvě kontroly je dobré udělat hned v prvním měsíci skladování.
Begonie mají červy, 4.6.2008
Ty larvy, které vám ničí hlízy, jsou skutečně larvy lakonosce, bohužel, žádný postřik vám nepomůže, jelikož tento brouk naklade vajíčka přímo do půdy, třeba v noci a pak si v klidu odletí. Navíc, já jeho výskyt nezaznamenávám každý rok. Nejistým... celý příspěvek >
Jahody, 1.6.2008
Mám za to, že opak je pravdou. Právě odstraňování odnoží rostlinu vysiluje a nutí ji vytvářet stále nové odnože. Jak se tu píše, odnožování je dáno odrůdou a já jahodník "uklízím" až někdy v srpnu.
mšice, 29.5.2008
používám Pirimor, učinkuje 100% a rychle.Za pár hodin jste bez mšic...
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika