|
Příspěvky uživatele - 139.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
zasychání phloxů, 18.8.2008 Dříve jsem s tím také měla problémy, teď jsem dospěla k tomu, že každé jaro preventivně postříkám proti plísním venkovní azalky, floxy a ve skalce poměnky a kamzičník a je klid. |  | Ruj vlasatá, 16.8.2008 Asi v tom není úplně jasno, ptala jsem se ve dvou zahradnictvích a koukali na mě jako zjara, prý vůbec netuší. |  |
|  | Ruj vlasatá, 11.8.2008 Mně kvetla hned druhý rok a bohatě kvete dosud, ale po odkvětu ty bývalé květy zaschnou a vlásky se nedostaví. |  | Ruj vlasatá, 3.8.2008 Tohle je docela zvláštní. Měla jsem zato, že když si koupím ruj vlasatou, tak by měla mít vlasy. Nevíte, jaké druhy jsou ty vaše bezvlasé? Ta moje bezvlasá je cotinus coggygria royal parple. |  | Poznáte škůdce?, 3.8.2008 Že by lalokonosec? Ten okus by na něj vypadal. |  | Zasychání květů u ruje vlasaté, 1.8.2008 U předloni vysazené ruje vlasaté jak loni, tak letos po odkvětu téměř všechny květy úplně uschnou a chudák ruj pak nemůže mít vlásky. Nevíte, prosím, někdo, čím to může být? |  | Škůdce na borovici, 23.7.2008 Tak jo |  | Korejská jedle - hodně šišek, 11.7.2008 Všichni tady píšete, jak vysoké jsou vaše korejky, prosím, prosím, napište sem také šířku. Zasadila jsem si korejku loni a teď chodím kolem ní a bádám, jestli bych jí neměla dát kousek dál, aby měla víc místa kolem sebe.Děkuji. |  | Škůdce na borovici, 11.7.2008 Měla jsem to letos na malé borovičce poprvé, postříkala jsem ji přípravkem na savé a žravé škůdce, to "zesílení" opadalo, housenky zmizely a je to dobré. |  | snědek, 5.7.2008 Oranžový snědek jsem letos zakoupila v zahradnictví Chládek v Praze-Hostivaři po několikerém ujištění mladé blonďaté zahradnice, že bez problémů přežije zimu a nemusí se vyndavat ze záhonu. Po příchodu domů jsem mrkla na net a zjistila, že se jedná o... celý příspěvek > |  |
|  | Heuchera - divně kvete, 5.7.2008 To je pravda, mám asi 10 druhů dlužich, a nejhezčí květy - červené nebo růžové - mají ty nejobyčejnější. Čím šlechtěnější, tím nenápadnější květy. U některých červenolistých nebo hnědolistých jsem letos květní stvoly rovnou ostříhala, aby nekazily... celý příspěvek > |  | Co to je?, 10.4.2008 Mně blahokeř nekvetl jen jeden rok, když jsem ho neostříhala. Zkuste ho hodně razantně ostříhat a teď na jaře (až do odkvětu, cca září) dost hnojit. Přes zimu zalévám míň, jen tolik, kolik si "řekne". Uvidíte, že vám pak vykvete.
Vyžaduje... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|