Příspěvky uživatele - 209.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Červená růže jako solitéra, 20.11.2009
Evo vy jste poklad. Hned se vrhám na zkoumání.
Červená růže jako solitéra, 16.11.2009
Prohledla jsem web, několikrát jsem prošla celou encyklopedii růží, a mám pocit, že červená voňavá keřová růže prostě neexistuje. Ach jo. Díky, Vlaďko.
Červená růže jako solitéra, 11.11.2009
Děkuji, všechny jmenované růže jsou nádherné. Začala jsem uvažovat o angličance William Shakespeare, ale ještě si nejsem jistá, prý klopí květy.
Červená růže jako solitéra, 4.11.2009
Dobrý den, prosila bych o radu - jakou růži, eventuelně 3 růže dát doprostřed zahrady jako solitéru? Chtěla bych červenou asi metr dvacet, aby pokud možno voněla.
Jak daleko sázet anglické růže?, 2.10.2009
Prosím o radu, jak daleko od sebe mám sázet angl růže? Stačí metr? Chci je mít v ředě: Mary rose, Wincester, Eglantyne a William Shakespeare. A ještě prosím, které angičanky mají šálkovité květy jako např. Graham Thomas a Queen of Sweden? Děkuji
Silně vonící růže, 30.9.2009
Lili, kdybych Vás mohla moc poprosit, nevěděla by jste o vonných sadovkách do živého plotu, tak, aby kvetly opakovaně a byly vzrůstově stejné? Mockrát děkuji
Růže s trvanlivými květy, 11.9.2009
Tak jsem vybrala Kupferkönigin, Duftrausch, Maxim, Cherry Brandy a Augusta Luise od Pelců, příležitostně ještě Flamingo a zde doporučovaný Remy Martin.
Anglické růže, 10.9.2009
Mate prosim nejake zkusenosti s Eglantyne? Mam rok 3 sazenize, trpi cernou skvrnitosti a nevypadaji vubec dobre. Skoro premyslim o jejich vymene za jine.
Růže s trvanlivými květy, 31.8.2009
Už jsem požádala o radu paní Pelcovou ze Sobotky, tak Vám pak dám vědět :-)
Růže s trvanlivými květy, 27.8.2009
Dobrý den, jaksi mimoděk jsem se stala v zaměstnání zásobitelkou čerstvých květin. Moje růže ve váze bohužel do tří dnů povadají, tak uvažuji o koupi několika nových keřů s trvanlivějšími květy. Mohli by jste mi prosím poradit? děkuji a zdravím... celý příspěvek >
Rozmnožování ruží, 30.6.2009
Na zahradě mi vyrostl šípek - při přesazování růží někde zbyl asi kořínek, Chtěla bych ho zkusit naroubovat, poradí mi prosím někdo jak na to? A ještě - lze množit růže hřížením? Děkuji
Roste růže po oblouku dolů?, 1.6.2009
Myslím, že s tou povíjnicí je to báječný nápad. V jejím odstranění na podzim bych problém neviděla. Děkuji.
Roste růže po oblouku dolů?, 29.5.2009
Dobrý den, na jaře jsem si zasadila před dům New dawn. Původně jsem k ní chtěla pořídit pergolu, teď ale přemýšlím o oblouku. Problém je, že z druhé strany je beton a nedá se tam zasadit druhá růže. New dawn je vzrůstná, ale rostla by mi i dolů, aby... celý příspěvek >
Svlačec, 19.5.2009
Může na trávník ošetřený Roundapem pes? Asi ne, že? Za jak dlouho? Děkuji
Pivonky a růže, 5.5.2009
A co mateřídouška?
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika