|
Příspěvky uživatele - 209.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Červená růže jako solitéra, 20.11.2009 Evo vy jste poklad. Hned se vrhám na zkoumání. |  | Červená růže jako solitéra, 16.11.2009 Prohledla jsem web, několikrát jsem prošla celou encyklopedii růží, a mám pocit, že červená voňavá keřová růže prostě neexistuje. Ach jo. Díky, Vlaďko. |  |
|  | Červená růže jako solitéra, 11.11.2009 Děkuji, všechny jmenované růže jsou nádherné. Začala jsem uvažovat o angličance William Shakespeare, ale ještě si nejsem jistá, prý klopí květy. |  | Červená růže jako solitéra, 4.11.2009 Dobrý den, prosila bych o radu - jakou růži, eventuelně 3 růže dát doprostřed zahrady jako solitéru? Chtěla bych červenou asi metr dvacet, aby pokud možno voněla. |  | Jak daleko sázet anglické růže?, 2.10.2009 Prosím o radu, jak daleko od sebe mám sázet angl růže? Stačí metr? Chci je mít v ředě: Mary rose, Wincester, Eglantyne a William Shakespeare. A ještě prosím, které angičanky mají šálkovité květy jako např. Graham Thomas a Queen of Sweden? Děkuji |  | Silně vonící růže, 30.9.2009 Lili, kdybych Vás mohla moc poprosit, nevěděla by jste o vonných sadovkách do živého plotu, tak, aby kvetly opakovaně a byly vzrůstově stejné? Mockrát děkuji |  | Růže s trvanlivými květy, 11.9.2009 Tak jsem vybrala Kupferkönigin, Duftrausch, Maxim, Cherry Brandy a Augusta Luise od Pelců, příležitostně ještě Flamingo a zde doporučovaný Remy Martin. |  | Anglické růže, 10.9.2009 Mate prosim nejake zkusenosti s Eglantyne? Mam rok 3 sazenize, trpi cernou skvrnitosti a nevypadaji vubec dobre. Skoro premyslim o jejich vymene za jine. |  | Růže s trvanlivými květy, 31.8.2009 Už jsem požádala o radu paní Pelcovou ze Sobotky, tak Vám pak dám vědět :-) |  | Růže s trvanlivými květy, 27.8.2009 Dobrý den, jaksi mimoděk jsem se stala v zaměstnání zásobitelkou čerstvých květin. Moje růže ve váze bohužel do tří dnů povadají, tak uvažuji o koupi několika nových keřů s trvanlivějšími květy. Mohli by jste mi prosím poradit? děkuji a zdravím... celý příspěvek > |  |
|  | Rozmnožování ruží, 30.6.2009 Na zahradě mi vyrostl šípek - při přesazování růží někde zbyl asi kořínek, Chtěla bych ho zkusit naroubovat, poradí mi prosím někdo jak na to? A ještě - lze množit růže hřížením? Děkuji |  | Roste růže po oblouku dolů?, 1.6.2009 Myslím, že s tou povíjnicí je to báječný nápad. V jejím odstranění na podzim bych problém neviděla. Děkuji. |  | Roste růže po oblouku dolů?, 29.5.2009 Dobrý den, na jaře jsem si zasadila před dům New dawn. Původně jsem k ní chtěla pořídit pergolu, teď ale přemýšlím o oblouku. Problém je, že z druhé strany je beton a nedá se tam zasadit druhá růže. New dawn je vzrůstná, ale rostla by mi i dolů, aby... celý příspěvek > |  | Svlačec, 19.5.2009 Může na trávník ošetřený Roundapem pes? Asi ne, že? Za jak dlouho? Děkuji |  | Pivonky a růže, 5.5.2009 A co mateřídouška? |  |
 |
|
|
|