Příspěvky uživatele - 244.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci? Vím jak na ně, 14.5.2009
Když u mně slimáci začali šplhat po zdi (i do výšky 1,5 metru), většinou přišly povodně - jak v 1997, tak 2003.
Olamovat květy jabloně na podzim zasazené?, 13.5.2009
chyba že vykvetly. Mělo se to vylámat, hned jak se objevily poupata.
Americká plíseň na angreštu, 12.5.2009
Bikarbonát amonný se (před lety) prodával jako tzv. "cukrářské droždí". 
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 7.5.2009
Pokud byste náhodou měli přístup k ultrazvukové čističce, je to taky řešení a doba potřebná k rozpuštění nečistot se výrazně zkrátí... Hodně účinným (ale i drastickým)  prostředkem je roztok louhu zatepla - kromě šmíru to rozpouští ale... celý příspěvek >
Ohnutá kliková hřídel, 7.5.2009
V našich končinách za rovnání chtěj 500,-. Sekačku jsem další 3 sezony bez větších problémů provozoval. P.S. Těch 5000,- mně přijde jako vcelku odpovídající cena - za klikovku na Briggse chtěj v servise cca 2000,-  a další dva za rozborku... celý příspěvek >
Ochrana dřevěné nádoby, 7.5.2009
Jak už tady několikrát zaznělo, ve vodě by se spáry měl zatáhnout. Tak to funguje třeba u zdravého sudu. Pokud jsou části dřeva nahnilé, nebo nějaké mechanické kazy, je to jiná.  Několik let jsem udržoval při životě starší sud tak, že jsem... celý příspěvek >
Železitá voda ze studny, 5.5.2009
Máte-li skutečně tvrdou vodu (s obsahem vápníku), pak se připravte na to, že přídavkem sírové kyseliny vápenaté ionty z vody vypadnou ve formě sádry (možná se to zase trochu mléčně zakalí). Nejsem si jenom jist čistotou sírovky z drogerie - běžně se... celý příspěvek >
Pochlubte se svými výsledky roubování, 4.5.2009
Na jedněch anglických stránkách o roubování (přesnou adresu si již nepamatuji)  používal sadař k začištění dosedací plochy roubu malý cídič (druh malého ručního hoblíku). Uvádím to jenom jako zajímavost, nemyslím, že tohle je správná cesta... V... celý příspěvek >
Modrá skalice ano či ne?, 30.4.2009
Komerční přísady do krmiv, na bázi zinku i mědi skutečně existují - druhé zmíněné vyrábí např. nejmenovaná chemička v Přerově. Jevy je třeba vnímat a hodnotit v širších souvislostech. I já si přeji lepší a čistější životní... celý příspěvek >
Modrá skalice ano či ne?, 30.4.2009
ad 101.234: modá skalice se do vody přidává jednorázově, tedy u sezónních bazénů při napuštění. P.S. Bojovníkům za životní prostředí doporučuji prostudovat aplikační dávky Kuprikolu, Šampionu, bord. jíchy (ta se používá v zemědělství po staletí) -... celý příspěvek >
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika