|
Příspěvky uživatele - 240.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
MT 7 Uni, 30.8.2017 Dobrý den. Pokusím se přidat názor provozovatele. Krom zarezlého lanka v bovdenu by mohlo jít o "unavenou" pružinu, která vytahuje zajišťovací kolík z diferenciálu. Je to schované v bloku převodové skříně. Servisáci doporučovali předcházet tomuto... celý příspěvek > |  | MT 7 Uni, 18.6.2009 Dobrý den. Porovnal jsem, podle Vašeho doporučení, dokumentaci a vyšlo mi, že to půjde. Rozměry u skutečně dodaného motoru KG270 bohužel neodpovídají dokumentaci. Těch úptav bude muset být víc. Přezto Vám děkuji. R.M. |  |
|  | MT 7 Uni, 4.5.2009 Dobrý den, zaujala mne Vaše přestavba, Můžete mi po roce sdělit Vaše zkušenosti? Také mám akutní potřebu vyřešit opravu dvoutaktu případně výměnu za 4 takt.
Byl by ste ochoten mi poskytnout dokumentaci k Vámi použitému motoru a k jeho... celý příspěvek > |  | MT 7 Uni, 4.5.2009 Dobrý den, jsem majitel UNI MT s originál dvoutaktem. Pracoval poctivě 15 let až do včera. V motoru zacinkalo, zacvakalo a myslím, že je hotovo. Plánuji opravu, ale jako zálohu, teď potřebuji rychlé řešení. V předešlém příspěvku popisujete použití 4... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|