Příspěvky uživatele - 62.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nestejnonměrný trávník, 4.5.2009
Dobrý den. Vy jste asi odhalil můj problém s trávníkem. Kvalitu půdy mám opravdu nestejnou. Myslela jsem si, že když budu hnojit tak to nevadí.  Máte pravdu, že sucho kvalitu ještě násobí i když každý třetí den trávník pokropím.Trávník jsem... celý příspěvek >
Kvalita trávníku, 8.9.2008
Dobrý den, přesně tyto projevy se mi také objevily. Na jaře jsem sadila nový trávník a hnojila travinem.Po 3 měsících jsem zjistila, že trávník od spodu žloutne a usychá.Nepomáhá ani vyhrabávání a provzdušnění.Také by mě to zajímalo, protože to stále... celý příspěvek >
Co sa stalo travniku?, 8.9.2008
Dobrý den, přesně tak mi také začal trávník flekatět a spodní pažit žlutnout. Když je trávník obrostlý, tak je docela hezký, ale když ho posekám, tak je to hrozný. Trávník jsem sadila na jaře a byl hezký, no po 3 měsících jsem si všimla, že spodní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika