Příspěvky uživatele - 96.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ohnutá kliková hřídel, 7.5.2009
Tak to byla za opravu docela vysoka cena, kdyz novy motor Honda 135 stoji 6500kc. V praci jsem se kdysi na srovnani klikovky ptal, maji na to jakesi udelatko, ale nikdy uz nebude uplne rovna. Vzdy tam nejake odchylky zustanou, tudiz i vibrace. R.
Klíšťata a jejich vyhubení ze zahrady, 3.5.2009
Co jsem vycetl tak nejvice klistat ceka na hostitele v trave. Takze stale sekat a sekat. Take jsem slysel radu zasadit cerny bez. Mam na zahrade tri a klistatum jak se zda nevadi. Pro pejsky jsou nejucinejsi specialni kapky, ktere se nakapou na krk a... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 7.4.2009
Pred patnacti lety bych s vami souhlasil, ale v soucasnosti, po zaplaveni sveta cinskymi vyrobky, jsou italske zlaty stred. R.
Otazka pro Radka B, 14.1.2009
Pane Radku. Uz jsem se vas ptal na spolehlivy motorovy vyzinac o vykonu kolem 0,8 kw ve foru "skladaci krovinorez" - otazka na motokolo. Taktez jsem tam vypsal znacky, o kterych uvazuju. Otazku jste asi prehledl. Jelikoz odmontovanim motoru... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika