|
Příspěvky uživatele - 160.251
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mulčovač k MT8-070, 3.5.2009 Díky za odezvu a rady. Už jste někdy sekal 79 arů zahrady ruční sekačkou s pojezdem? Já ano a jednou v životě mi to stačilo, proto vymýšlím jak připojit mučovač. Nejraději něco jako je Stiga a v předním závěsu, aby se dalo podjet pod větve stromů.... celý příspěvek > |  | Mulčovač k MT8-070, 24.4.2009 Ne úřednickej šiml, ale manželka brání vybetonování zahrady. Přitom vždycky zasadí nějaký "křak" do místa, kde se ještě dalo otočit se sekačkou a abych jí to nesrovnal, tak to obloží balvany.
Až se vzpamatuji z výměny motoru v MT8-070 za... celý příspěvek > |  |
|  | Mulčovač k MT8-070, 19.4.2009 Vlastním MT8-070 a to "zelené svinstvo" co celé léto roste a nevím co s ním, potřebuji likvidovat. Vybetonovat zahradu (48 arů) mi není povoleno, i když jsem to chtěl natřít na zeleno. Chtěl bych na přední závěs traktůrku (dovybaveného... celý příspěvek > |  | Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 19.4.2009 Honza (1954) - traktůrek vlastním a nemohu si ho vynachválit, ale přední lišta na sečení trávy je skoro na nic, pokud máte v okolí krtka. Raději si pořiďte bubny. Jinak co krtinec, to zastávka a čistění prstů kosy. |  |
 |
|
|
|