Příspěvky uživatele - 172.83

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ovlivnění růstu rajčat, 9.4.2010
Prosím co je na tom pravdy -- V blízkosti meruněk nepěstujeme rajčata, brambory ani oves. Příznivě působí česnek a pažitka. Toto bylo na stránkách jednoho zahradnictví. Hodlám koupit nízký stromek Bergeron nebo Erli Orange. Ale moc nerad... celý příspěvek >
Škůdce zahradnický, 24.10.2009
No právě že na svůj.Část pozemku rozděluje cesta (věcné břemeno) a za cestou nemá smysl kousek pozemku oplocovat.A dál je to katastrofa - neudržovaný pozemek, plevel atd.Proto jsem chtěl smrkovým plotem oddělit opticky své od pozemku nejmenované... celý příspěvek >
Škůdce zahradnický, 4.10.2009
Nedávno jsem mimo svůj oplocený pozemek vysadil smrčky, abych pozdějším střihem vytvořil živý plot. Dneska jsem je šel zalévat a nebylo co.Všechny odrostlejší stromky byly pryč.Zůstaly pouze malé a nevzhlené.Slyšel jsem názor postříkat smrčky barvou... celý příspěvek >
Grizzly ERS 1200 strunová sekačka, 2.5.2009
Máte někdo zkušenost s touto el.strunovou sekačkou Grizzly ERS 1200?Vlastnil jsem už 2 sekačky 3OOW a 500W z manfildu a pokaždé odešly kluzné ložiska v motoru.Oprava se nevyplatila.Doufám že něco vydrží.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika