Příspěvky uživatele - 136.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Striekanie zenmiakov proti pliesni, 27.6.2009
Dobrý den, já bych se chtěla zeptat, mám brambory nať byla pěkně zelená, ale teď má takovou světlou barvu a začíná žloutnout.Jsou polorané odrůdu nevím, poradí někdo co s tím, děkuji Jana
Název plevele? a jak ho zničit?, 2.5.2009
Jako děti jsme tomu říkaly chlebíček a jedly ho.
Jak postavit kurník pro slepice, 26.4.2009
Dobrý den, mám stejný problém, taky by se mi hodila rada.Ale myslím, že nějaké dveře pro čištění by byly dobré.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 15.2.2009
Dalibore, je to nádherné, ale hovoří to spíše o penězích.Už ten výstavní dům, tak ta zahrada k tomu patří, ale kdo nemá dost peněz, tak jen vlastní pílí se k tomu stejně nedostane.
Hnojení, 15.11.2008
Lze použít listí před oráním jako hnojivo? Iva
mravenci v zahrade, 13.10.2008
Určitě to likvidují mravenci, užírají tomu kořínky a rostlina uschne.
vymena pudy ve skleniku, 12.10.2008
Dobrý den, můžete mi poradit, jakou zeminu do skleníku.Původní je písčitá, nemám možnost koupit hnůj.Můžu tam koupit maximálně kompost, nebo radíte něco jiného.Je lepší dát ještě letos nebo až na jaře? Děkuji.
doporučení jaký skleník, 28.9.2008
Nám výrobce doporučuje akrylátovou barvu ETERFIX, má být na nezoxidovaný plech.Ale myslím, že budelepší ho natřít.
doporučení jaký skleník, 27.9.2008
Děkuji za odpovědi.Nám ho teprve dneska přivezli, tak jsem sháněla nějaké rady.Topit v něm nebudeme, takže asi těsnění nebude potřeba.Časem uvidíme, jinak tam jde dát vždycky.Ještě otázka, natírali jste konstrukci a čím?Děkuji.
doporučení jaký skleník, 26.9.2008
Já bych se chtěla zeptat, kdo máte skleník Tobiáš.Dávali jste mezi konstrukci a skla nějakou výplň,nebo jste to nechali holé?Jiní výrobci dávají gumové těsnění.
Re: mulčování kůrou, 31.5.2008
Dobrý den, chci se zeptat, mám v trávníku vysázené keře a teď bych tam chtěla dát folii a kůru.Musí se tráva odstranit nabo pod folií neporoste? Děkuji
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika