|
Příspěvky uživatele - 96.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vari IV, Honda GCV160, měrka oleje, 30.4.2009 Ono to neplati jen u zahradni techniky, ale pokud vim, u vsech motoru. Pracuji s vice stroji ruznych znacek a mereni hladiny jak hydrauliky tak motorovych oleju probiha jak pise pan Andy. R. |  | Jak jste na tom s korozi u vasich sekacek?, 10.4.2009 Jelikoz jsem v nekterych prispevcich cetl jak majitelum rezavi jejich sekacky, zajimalo by me kolik majitelu je timto postizeno. Mam jiz druhou rotacni sekacku jenom z duvodu, ze jsem chtel pojezd. Puvodni obycejnou plechovou Castel-Garden jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Červivost lískových ořechů, 23.3.2009 Prosím chraňme přírodu a nepoužívejme chemii. Na nosatce údajně platí nějaké pásky, které se lepí okolo kmínku. Brouci se po nich kloužou a nevylezou k oříškům.
Renee |  |
|
|
|