|
Příspěvky uživatele - 9.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hlíva ústřičná - likvidace pařezů, 2.6.2009 Je zbytečné psát rady, které jsou již mnohokrát popsány. Stačí dát do googlu "pěstování hlívy ú." a vypadne mnoho odkazů. Sám se učím na damyko.cz aj.,kde jsou fora o pěstování hub. Hlíva na rozdíl od žampionu ve tmě nevyroste - ale to si už určitě... celý příspěvek > |  | Lišty Oregon, 10.5.2009 Zdar všem - a jaký je váš názor na lišty Sandvik? Používám je pouze přes víkend, ale za těch asi 20 let /už použitá/ jen asi 1 za rok srazím otřep, rol top nemažu. Vím, že mluvíme o mth.,ale u pár mých známých s kratší dobou použití lišty jim lišta... celý příspěvek > |  |
|  | Meruňka - Baycor, 1.5.2009 Zdravím, chodím už týden po "zahradě",nadávám jak špaček a kroutím hlavou jak zajíc v zimě /na zem dáte břitvu a za ní mrkev--přichází zajíc anad bř, kroutí hlavou se slovy-hmmm
mrkev a v zimě, to jsem ještě neviděl/. To že mi u Veecota odešla jedná... celý příspěvek > |  | Meruňka z pecky, a co broskev?, 30.4.2009 Zdravím, asi před 10 letz jsem měl koupenou merunku, údajně Karolu, ale bylo to pláně-přesto plody malé, žlutozelené,ale velmi vonavé a chutné. Po pár letech žena zasadila 2-let. semenáčka broskve-kdzž jsem mu po asi dal. 4 letech pohrozil sekyrkou,... celý příspěvek > |  | Houby na kmeni meruňky, 8.2.2009 Děkuji za radu,
zkusím Delan-používám ho na kadeřavost. A na jaře radši dva nové. Lada |  | meruňka Bergerot, 30.1.2009 S Bergeronem jsem spokojen. Mám druhý stromek /1. se nevzbudil na jaře jako 8-letý/. Na rozdíl od odrůd Velkopavl.,Veecot a roubovance, které kvetou 3-5 dnů, Bergeron u mě kvete 10 dnů i více /300 m.n.m./ a tím se dokáže vyhnout náhodným jarním... celý příspěvek > |  | Houby na kmeni meruňky, 30.1.2009 Dobrý den,
s hrůzou jsem zjistil, že mi 7-letou Velkopavl. napadla klanolístka /dřevokaz. houba-viz damyko.cz/. Byla slabší od mala, ale je mi líto ji vyřezat. Přemýšlím nad tím, že bych na jaře zkusil kmen a polovinu korunky, kterou mám napadenou,... celý příspěvek > |  | Husqvarna 365 - nechce chytit, 15.10.2008 Panové, k té 136,nevím zda to byl cukr, můj kan. i oil byl čistý
V rodině a okolí je HQ dost a mám zkušenost, že startuji na
5x- při pátém škub, se syt. blafne-sytič off a start 1-2x-vím, že i Vy to víte /samozřejmě dobře nastavená/.
136 jsem... celý příspěvek > |  | Husqvarna 365 - nechce chytit, 14.10.2008 Sašo, nechci srovnávat 365 se 136,kterou jem koupil od nějakého rak. dealera, ale měl jsem podobnou závadu. Po asi měsíci, kdy řežu jen o víkendu, velmi podobné co Vy. Ačkoliv si servisuji svou babičku 266 a 268 sám, neměl jsem čas se na 136 hned... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|