|
Příspěvky uživatele - 7.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Svářečka x invertor, 16.10.2008 souhlasím, jsem na tom stejně jako Vy, a je fakt, že stačí například jedny slouky k zábradlí a vzhledem k cenám je vše nazpátek. A navíc, prostě mne baví občas něco vytvořit rukama a u svářeček je nádherné, že jsou k mání krásné v podstatě profi... celý příspěvek > |  | Svářečka x invertor, 16.10.2008 Pokud svařujete velmi velmi svátečně, je nesmyslné kupovat hračku. Ale jak jste přišel na čtyřletou životnost? Pokud se sváří jednou za dva roky, je lepší zapůjčit svářečku i spolu se svářečem :-)) |  |
|  | Nový dům - stará zahrada, 13.10.2008 Viz diskuse níže, najdete zde vše užitečné o péči o trávník. Pokud chcete mít trávník opravdu hezky, starý budete muset zcela vyhubit a pak postupovat dle této diskuse. |  | Břečťan - pěstování na konstrukci, 13.10.2008 Obojí, pokud není místo slunné (pak by břečťan dokázal vytvořit "keř") |  | Plně automatická sekačka Automower, 12.10.2008 Prostě - POTŘEBUJETE, berte to jako fakt. |  | Vysávání popela z krbu, 11.10.2008 Neberte to jako atak, jen mi dovolte žertovnou vsuvku. Je zajímavé, že centrální vysavače preferují hlavně muži- líbí se jim technická stránka věci, umocněná tím "že se nevíří prach a nelétají zpět alergeny", sám jsem se snažil doma centrál... celý příspěvek > |  | Výběr kvalitní travní směsi, 8.10.2008 to je stejné, jako kdybyste tvrdil, že je zbytečné šlechtit obilí, protože pšenice, jako pšenice.
podobnou pravdu byste mohl tvrdit o jakékoli plodině, nebo rostlině. Ale pravda je jiná, než subjektivní dojem. |  | Výběr kvalitní travní směsi, 8.10.2008 Rapid je spíš na rychlé zatravnění, Jinak Barenbrug vyžaduje standardní dobrou péči jao každý trávník, po kterém chcete, aby dobře vypadal. Tomu se prostě nevyhnete.
Co se týče automatických sekaček, profesionálové se o nich nevyjadřují příliš... celý příspěvek > |  | špatný kompost - proč?, 6.10.2008 to jsou údaje bezrozměrné? Asi ne, nejspíš budou vztaženy na 100 g uváděné plodiny. Nemýlím se? |  | doporučení jaký skleník, 5.10.2008 Díky za důvěru - Proti rozpouštědlovým barvám nic nemám, jenom to, že dnes existují lepší alternativy - je to patrné v používání u profesionálních nátěrových systémů.
Dnešním trendem je využití polyuretanů - hlavně jednosložkových polyuretanových... celý příspěvek > |  |
|  | špatný kompost - proč?, 5.10.2008 Díky, ale zkreslené bludy o syntéze bílkovin bakteriemi v kravském žaludku jsem nenapsal.
Kráva dokáže díky symbiotickém efektu bakterií v jednom z jejich žaludku - bachoru využít i celulózu, jak jste správně napsal - polysacharidy jsou... celý příspěvek > |  | Bobkový list - vavřín, 5.10.2008 osvědčený recept na puklice je jednoduchý - postříkejte celý keř, (list i zespodu) roztokem obyčejného jaru (ředění 1:8 až 1:10), nechejte do druhého dne a pak pečlivě spláchněte jar. Puklice zahynou, některé spláchnete již druhý den, ostatní, již... celý příspěvek > |  | jedlé kaštany, 5.10.2008 díky za inspiraci - právě jsem chtěl vložit dotaz, zda je nějaká speciální metoda předpěstování jedlých kaštanů. |  | Jak se zbavit toho plevele a zahnědlé trávy, 5.10.2008 hledejte ve zdejších diskusích na téma péče o trávník, dozvíte se po desetiminutách hledání vše potřebné, jak o likvidaci plevelů, tak i o péči o trávník. |  | Přísavník tříprstý, 5.10.2008 červená pětiprstý, právě nyní... |  |
 |
|
|
|