Příspěvky uživatele - 7.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar vs Jonsered, 28.3.2009
Jonsered je možná zajímavá volba, servis a prodejce tvrdí, že kvalita Jonseredek od necelých deseti tisíc výše je velmi dobrá, údajně jsou jonseredy vyráběny ve stejné továrně, jako husquarny, jedná se (prý) o velmi dobře zpracované stroje, na servis... celý příspěvek >
Založení trávníku, 28.3.2009
vyčkejte lenko, nic nezískáte, nemá smysl nyní spěchat a za pár týdnů zase dosívat a dosívat...
Hledám dobrou sekačku, 26.3.2009
Pokud nebudete lpět na ocelovém šasi (plas, či lehký kov mají snad dokonce i delší životnost, z plastu snáze otřete trávu po sekání), nezhorší se kvalita ve výběru.  S Vámi požadovanými parametry pak stačí nastavit cenový interval,  a v... celý příspěvek >
Lze napojit zahradní čerpadlo na ruční pumpu?, 26.3.2009
1.) vydatnost zdroje nikdo z nás neodhadne, zbývá Vám pouze experiment a výpočet- viz bod 4) 2.) NA hadici je sací koš a na vstup čerpadla MUSÍTE dát vstupní filtr, je jich na trhu velké množství, s plastovým, či antikorovým filtrem, záleží spíš na... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 26.3.2009
Držím palce Petře, zároveň jsem smutný, že jste osamocený "kverulant", pokud by jen desetina podvedených zákazníků projevila Vaše odhodlání, brzy by nebylo nutné žešit podobné záležitosti radikálně. Prodejce by se prostě poučil, že to není... celý příspěvek >
Červivost lískových ořechů, 26.3.2009
Co se týče lísky, tak jsem Heleno nepořádný, počkám až vyraší listí a pokud je naprosto "hmyzuprosté", vyčkávám, postřik aplikuji, až když se objeví brebery. Vím že to není ortodoxní postup, ale funguje:)). 
Česnek jako lék, 25.3.2009
Člověk by měl mít naprosto v pořádku žlučník a slinivku, jinak ho může konzumace česneku srazit na kolena...
Rýč Fiskars, 25.3.2009
Naopak, cena je skvělá, je to bez nadsázky nástroj na celý život. Jak jsme psal - páčení betonu, kusů zdí z hromad suti, to byla opravdu nakládačka. Pokud nemáte sílu jako nákladní tatra a rýč nezabetonujete do podlahy, nevěřím, že ho ohnete. :-))
Vyrovnání svahu, 25.3.2009
Zahrabat gumy na pozemku by mne nenapadlo ani v nejdivočejších snech. Porozhlédl bych se po okolí, případně vyhodil inzerát, že k Vám je možné navézt nezávadnou zeminu. Většina lidí má problém kam s vytěženou zeminou. Rádi se jí zbaví u někoho jako... celý příspěvek >
Přísavník, 25.3.2009
To Vás lakovali :-)), mám porostlý starý pletivový plot, pletivo je staré několik desítek let, živý plot jej podle všeho chránil.A pletivo ač orezlé až běda drží a drží.. Na nových polích plotu, na místě zbouraných boud a garáží  jsem sázel mix... celý příspěvek >
Zkvalitnění trávníku, 25.3.2009
Nikoli, ale myslím, že část snadno prodáte dál, osivo totiž koupíte za velkoobchodní cenu, takže cena za kilogram je velmi, velmi příznivá
Sekačka HQ, Viking, Stiga, John Deere, Honda... ktoru?, 24.3.2009
Sabo a SOLO jsou krásné hračky profesionální kvality, slibuji si, že až odejde moje al-ko 6000 s plastovým šasi, půjdu do rideru, nebo sekačky zmíněných značek. Ale potvora alko je k neutahání a stále dlouhé roky spolehlivě seče a seče... Normy EU... celý příspěvek >
Plíseň sněžná - je úplně všude, co s ní?, 24.3.2009
klasická ortodoxní péče o trávník - vertikutace, aerifikace, pískování, hnojení, p ískování. stále dokola. Viz zdejší diskuse na téma trávník, mech
Zkvalitnění trávníku, 24.3.2009
je to to nejlepší co je na našem trhu. Travní směsi Barenbrug opakovaně obsadily první místa v hodnoceních kvality travních osiv, produkovaných v EU. Nic lepšího není, osobně ničím jiným neodévám a nedosévám, v okamžiku, kdy osivo koupíte a... celý příspěvek >
Červivost lískových ořechů, 23.3.2009
Nejsem si jist, jak malým množstvím organofosfátu, který se navíc neuvěřitelně rychle rozkládá, aplikovaným na jednu lísku, vraždím přírodu? Jiná je, pokud jsem ortodoxní indický mnich  (bohužel si nevzpomenu na náboženství) - takoví žili na... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika