|
Kořenová čistička, 6.5.2009 Vodní hyacinty jsem sehnal po 30,- za rostlinku, v enciklopedii jsem se dočet že za příznivých podmínek za tři měsíce zvládne udělat až 250 odnoží. Nevým jaký to má vliv u nás na množení, ale i s částečným růstem bych byl spokojen.Pokud by tyto... celý příspěvek > |
 |
Kořenová čistička, 5.5.2009 Měl bych tentýž dotaz na kořenovou čističku.Po diskusi na téma tlakový filtr který mi byl zamítnut z důvodu malé účinnosti, jsem se rozhodl pro výstavby kořenové čističky. Jsu v té fázi že pro jezírko14 m3 jsem vykopal koryto široké 60cm, hluboké... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Skimmer svepomoci, 29.4.2009 Je pravda, že se ten košíček brzy zanese ale toho svinstava tam zase nebude tolik aby se to jednou nebo dvakrát v pohodlí vyndalo než rozebírat filtr.S tou hadicí máte pravdu těch 40 mm je možná dost málo, ale není jiná možnost jak tu trubku pak... celý příspěvek > |
 |
Skimmer svepomoci, 28.4.2009 Zdavím, já se pokouším dát dohromady v jezírku skimmer intex k nadzemnímu bazénu. Vzhledově to nevypadá špatně a cenově se to dá přežít (440,-) než se s něčím mořit. jinak zatím dodělávám nějakou tu nožku a pak jěště to správný čerpadlo. Jak to... celý příspěvek > |
 |
Filtrační komplet pro 10 000 l, 10.3.2009 mnohokrát děkuji za výklad, měl jsem dojem že by to bylo to pravé mít filtraci mimo jezírko s pohodlným přístupem k čištění a údržbě, ale je pravda čím bude filtr zanešený tím bude větší ztráta na čerpadle, ale za zkoušku nic snad nedám. jinak o... celý příspěvek > |
 |
Filtrační komplet pro 10 000 l, 6.3.2009 Pane Martine měl bych dotaz ohledně zmiňovaného tlakového filtru, proč ho nedoporučit. Začínám budovat jezírko kolem 12 m3 a přemýšlel jsem o výrobě takového filtru z plastového sudu.Děkuji za odpověď Pavel |
 |
jakou fólii do jezírka?, 15.2.2009 tak nevým ale jak jsem prohledával net tak jsem našel folie vhodné pro jezírka od 85 kč až po té nejdrašší, ale zkoušel jsem i zminovaný podnik v napajedlích a cena byla 150 kč.Tak zatím jsem se nerozhodl ikdyž jámu už mám vykopanou od podzimu.... celý příspěvek > |
 |