Příspěvky uživatele - 106.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kořenová čistička, 6.5.2009
Vodní hyacinty jsem sehnal po 30,- za rostlinku, v enciklopedii jsem se dočet že za příznivých podmínek za tři měsíce zvládne udělat až 250 odnoží. Nevým jaký to má vliv u nás na množení, ale i s částečným růstem bych byl spokojen.Pokud by tyto... celý příspěvek >
Kořenová čistička, 5.5.2009
Měl bych tentýž dotaz na kořenovou čističku.Po diskusi na téma tlakový filtr který mi byl zamítnut z důvodu malé účinnosti, jsem se rozhodl pro výstavby kořenové čističky. Jsu v té fázi že pro jezírko14 m3 jsem vykopal koryto široké 60cm, hluboké... celý příspěvek >
Skimmer svepomoci, 29.4.2009
Je pravda, že se ten košíček brzy zanese ale toho svinstava tam zase nebude tolik aby se to jednou nebo dvakrát v pohodlí vyndalo než rozebírat filtr.S tou hadicí máte pravdu těch 40 mm je možná dost málo, ale není jiná možnost jak tu trubku pak... celý příspěvek >
Skimmer svepomoci, 28.4.2009
Zdavím, já se pokouším dát dohromady v jezírku skimmer intex k nadzemnímu bazénu. Vzhledově to nevypadá špatně a cenově se to dá přežít  (440,-) než se s něčím mořit. jinak zatím dodělávám nějakou tu nožku a pak jěště to správný čerpadlo. Jak to... celý příspěvek >
Filtrační komplet pro 10 000 l, 10.3.2009
mnohokrát děkuji za výklad, měl jsem dojem že by to bylo to pravé mít filtraci mimo jezírko s pohodlným přístupem k čištění a údržbě, ale je pravda čím bude filtr zanešený tím bude větší ztráta na čerpadle, ale za zkoušku nic snad nedám. jinak o... celý příspěvek >
Filtrační komplet pro 10 000 l, 6.3.2009
Pane Martine měl bych dotaz ohledně zmiňovaného tlakového filtru, proč ho nedoporučit. Začínám budovat jezírko kolem 12 m3 a přemýšlel jsem o výrobě takového filtru z plastového sudu.Děkuji za odpověď Pavel 
jakou fólii do jezírka?, 15.2.2009
tak nevým ale jak jsem prohledával net tak jsem našel folie vhodné pro jezírka od 85 kč až po té nejdrašší, ale zkoušel jsem i zminovaný podnik v napajedlích a cena byla 150 kč.Tak zatím jsem se nerozhodl ikdyž jámu už mám vykopanou od podzimu.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika