|
Olej do motoru, 24.5.2011 Shell helix ultra 5w-40. Ceny za litr začínají na 160,-kč. Koukněte na stránky Shell jaký je aktuální obal oleje aby vám neprodali starý. Skladovatelnost je tři roky + dva v motoru. Olej měňte minimálně po šesti měsících a jinak podle zátěže. Přeci... celý příspěvek > |
 |
Umytie pracovného priestoru kosačky, 18.6.2009 No ja mam motor Quantum a za sezonu ho polozim na bok asi dvacetkrat a nikdy jsem s kourivosti zadny problem nemel. Jeste bych byt vami zkusil sekacku polozit na bok ve svahu aby olej natekl do natokoveho hrdla a jeste byl trochu naklonen dozadu a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 18.6.2009 Pane Ali, kdyz jste takovym zastancem neskodlivosti E-cek pro lidsky organizmus tak mi prosim vysvetlete vliv E-321 (butylhydroxytoluen) na nase zdravi. Dik R. |
 |
Umytie pracovného priestoru kosačky, 18.6.2009 Nenapsal jste jake mate problemy se startem po nakloneni. Jestli motor pouze kouri nebo nechce chytit. Urcite by pomohlo uvest znacku a typ motoru. Az budete demontovat nuz, nebo vymenovat klinovy remen, stejne ji musite vic naklonit. R. |
 |
Slimáci, 1.6.2009 Nechci vest debatu jinym smerem. Proto jenom zareaguji na ta klistata. Dulezita je prevence a kdyz uz tak rychla smrt pomoci jodu. Vam by se "pochopitelne vic libilo" slimaka posolit. Pokud se na to rada divate, tak by bylo jiste zajimave pozorovat... celý příspěvek > |
 |
Jak odstranit karbon z motoru?, 25.5.2009 Koupil jsem si novy motor, protoze ten puvodni cinsky dvoutakt malinko ztratil vykon a ja potrebuji min. 0,75kw. Myslim, ze zeslabnul hlavne diky karbonu z oleje Mogul TSF. Nikdy jsem nemel zadny motor rozdelany a tak by me zajimalo co me ceka a... celý příspěvek > |
 |
Jak čistíte po práci benzínovou sekačku?, 11.5.2009 Ja po sekani prevratim sekacku na bok, vzduchovym filtrem nahoru a jenom rukou shrabnu travu v pracovnim prostoru. Po peti letech zatim bez koroze. R. |
 |
Vyžínač / křovinořez k RD pro ženu, 11.5.2009 Kdyby bylo u Hondy na startovaci snure ocko, tak ji nastartujete malickem. Ostatni znacky neznam, ale predpokladam, ze maji ve vetsine pripadu dekomresni ventil. R. |
 |
Co je to za ptacka?, 8.5.2009 Pod strechou se mi uhnizdil nejaky ptacek. Je spise svetlejsi bez vyraznych barev a velikosti polovicni o proti sykorce. Stale leta do kvetu jablone a zpet do hnizda. Nevim co na tech kvetech sbira, mozna nejake broucky a housenky pro mlade. Bohuzel... celý příspěvek > |
 |
Olej do sekačky, 29.4.2009 Pokud ma tazatel jednoduchou otazku, jestli do motoru muze dat olej, ktery si koupil, tak je take slusnost mu jednoduse a jasne odpovedet. Ne mu doporucovat jine a jeste k tomu vyrobcem nedoporucene oleje. R. (Radek) |
 |
|
 |