|
Příspěvky uživatele - 230.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
anglické růže - řez, 24.5.2007 Anglické růže mají stejné nároky na péči jako ty ostatní, ale jsou obecně náchylnější na plísňové choroby, proto potřebují ošetřování možná v trochu větší míře než ostatní růže. Co se týká řezu, podle literatury by se měly řezat podobně jako... celý příspěvek > |  | anglické růže, 24.5.2007 Dobrý den Vlaďko,
mám podobný problém. Také jsem se sháněla po nějakém rozáriu, kde bych mohla aspoň nějaké anglické růže vidět. Fotky jsou sice fajn, ale není nad to, prohlédnout si růži ve skutečnosti. Ptala jsem se zkušených pěstitelů, ale... celý příspěvek > |  |
|  | anglické růže, 21.5.2007 Dobrý den, Vlaďko, včera jsem se byla podívat u Starkla v Čáslavi a objevila jsem tam růži Tradescant, na kterou jste se původně ptala. Měli ji tam vyvázanou na malém špalíru a cena byla 998,- Kč. Na dobírku by Vám ji neposlali, byla... celý příspěvek > |  | anglické růže, 6.5.2007 Dobrý den, Vlaďko, bohužel, nikde u nás jsem růži Tradescant neobjevila. Jí podobnou Prospero (Tradescant je mimochodem jejím potomkem), nabízel loni pan Šíp ze Skaličan, ale pokud vím, konkrétně s růží Prospero byl trochu problém... celý příspěvek > |  | anglické růže, 28.1.2007 Největší sortiment anglických růží nabízí pan Šíp ve Skaličanech 4, 388 01 Blatná. Pan Šíp zatím nemá internetové stránky, ale když mu pošlete objednávku, růže připraví a případně i zašle na dobírku, doporučuji však osobní... celý příspěvek > |  | velké kosate kere růží - 34, 27.1.2007 Růži Koré /přesněji foto jejího květu/ najdete ve fotogalerii u Pelců ruze.unas.cz mezi sadovými růžemi. A přesně tak vypadá.
Petra |  |
 |
|
|
|