|
Příspěvky uživatele - 29.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černice, Kulatice, Aničky?, 16.4.2009 Dobrý večer pane Gregorec. Děkuji alespoň za reakci na můj dotaz. Příspěvek o medovnících i diskuzi okolo toho jsem si přečetl. Durancie to rozhodně nejsou. Plody jsou pravidelného kulatého tvaru, o průměru 20 - 22 mm, vyjímečně až 25 mm. Samozřejmě... celý příspěvek > |  | Černice, Kulatice, Aničky?, 14.4.2009 Máme za zahradou vzrostlé i méně vzrostlé stromy nějakých trnek či slív a nevím, jak se odborně jmenují. Stromy jsou asi různého stáří, rostou divoce, plody mají modré, po utření modrého ojínění jsou ve zralém stavu černé. Jsou asi velikosti a tvaru... celý příspěvek > |  |
|  | Hledám hrušeň, 17.3.2009 Ta Clapova ale není zrovna dobrou volbou do školky pro děti. Tato odrůda dozrává většinou v srpnu, a to jsou děti na prázdninách, takže ji moc neužijí. Další nevýhodou je pozdní plodnost. Než začne plodit, tak se bude Váš syn a jeho vrstevníci... celý příspěvek > |  | Plíseň, 16.2.2009 Dobrý den tvoří se mi u pokojových rostlin plíseń v květináčích na zemině.Co s tím |  | Valjevka, 25.10.2008 Dobrý den, zná někdo odrůdu Valjevka? |  | Zelené broskve, 2.9.2008 zavařené jsou vynikající i čerstvé mi chutnají |  | Bobkový list, 19.8.2008 Díky |  | Bobkový list, 13.8.2008 Dobrý den,
také bych potřebovala poradit. Dostala jsem letos v létě vavřín. Bylo to několik prutů zasazených v jednom květináči, takový keřík. Oddělila jsem z toho pár proutků a zasadila každý zvlášť do nádoby. Ráda bych z nich vytvarovala stromek.... celý příspěvek > |  | co je to, 26.6.2008  prosím o radu co je to za rostlinu |  | Plachta na bazén, 29.5.2008 nejlepší je uděláná z toho igelitu do kterého se dává siláž mám ji už 4rokem v létě i v zimě.vin |  |
|  |
 |
|
|
|