|
Gardénie, 27.12.2010 I já se dočetla, že opadávání poupat před rozkvětem je věc špatné vlhkosti. Prý jakmile rostlina nasadí poupata je nutné pravidelně rosit listy (pozor ne květy, byly by na nich skvrny). Až začne kvést tak už nerosit. |
 |
Pomoc s připojením pískové filtrace, 17.7.2010 Sice to nepatří k tomuto tématu ale koupil jsem si filtraci pro star 4. Bez problému jsme ji připojili k bazenu a napouštěli vodu. Po chvíli co byl bazén naplněn jsme zaregistrovali pod čerpadlem u filtrace docela velký proud vody u spoje mezi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pomoc s připojením pískové filtrace, 6.7.2010 Aha tak děkuji za rady.
Vokatý |
 |
Pomoc s připojením pískové filtrace, 5.7.2010 A máte hadici o průmeru 32 nebo 38 mm?
Vokatý |
 |
Pomoc s připojením pískové filtrace, 5.7.2010 A jěstě mě napadlo má někdo připojenou hadici od filtrace do bazenu pomoci zavitu? A kdyby ano prosím o sdělení jaké musel dokoupit vylepšení.
Děkuji Vokatý |
 |
Pomoc s připojením pískové filtrace, 5.7.2010 A nevíte, proč tem ten závit dávali když to asi nikdo kdo tuto filtraci má stejně nepoužívá?
Vokatý |
 |
Pomoc s připojením pískové filtrace, 4.7.2010 Dobrý den,
koupil jsem si pískovou filtraci PRO STAR 4 a nevím si rady s připojením hadice od filtrace do bazénu. Na pískové filtraci ve výstup na připojení normální bazenénové hadice ovšem... celý příspěvek > |
 |
Poradíte s keři pro živý plot?, 28.4.2009 Potřebovala bych radu jestli je nějaký živý plot odolný vůči psímu očůrávání? Máme dva psi a ti úplně všude značkují. Chtěla bych nějaký vysázet. Nevím si rady s výběrem, co vypadá hezky, rychle roste a odolá psímu značkováni? |
 |