Příspěvky uživatele - 226.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jonsered, 25.1.2009
Do dnesneho dna sa Jonsered vyraba vo Svedsku v jednej fabrike kde aj Husqvarna. O druhej triede nic neviem ale ak je, potom je to aj Husqvarna. Vyroba je z tych istych suciastok. Predavac vam to povedal asi preto ze Husqvarna je o par tisic drahsia... celý příspěvek >
jonsered, 24.1.2009
Tak Jonsered (Husqvarna v inej farbe a malými odlyšnosťami alebocenou.) ma akurat makke pruziny. Praca so Stihl- jednym z konkurentom Husqvarny je ovela horsia. Na ich stranke najdeme vela prednosti aby ste si ich kupili. No napr. ten anti - vyb. s.... celý příspěvek >
Honda vs Briggs and Stratton, 15.1.2009
Traktor mam uz doma. Je dost dobry. Tichy, nezere moc benzinu, dobry chod. Diferak je citelny v zatackach. Bez neho sa clovek narobi jak... Pre Henricha: dvojtakt sa uz nerobi. Stvor je lepsi. Original vlecka k traktoru je uplne na nic. Slabe... celý příspěvek >
Jou koupit sekačku na 2200m2, 15.1.2009
Ja by som vam odporucal Jonsered LM 2148 CMDE. Je fakt dobra, silna, s pojazdom, mulcovanim, motor B&S s elektrickym startovanim. Do tych 20. 000 by ste sa mali zmestit.
Honda vs Briggs and Stratton, 14.1.2009
Agzat ma dobru prevodovku - len jeden typ - su to len ozubene kolieska a pod. Diferak je dobra vec, preto ho berem. Traktor ma vide na 1660 eur. Pozeral som po nete a viac preferuju Hondu, asi to bude len o reklame, no napr. skoro vsetky lacne... celý příspěvek >
Honda vs Briggs and Stratton, 6.1.2009
Co mi poradite? Idem kupovat malotraktor AGZAT ktory sa montuje uz len s tymito motormi: B&S Intek OHV 6,5k a Honda GCV 160 5,5k.. Traktor chcem vyuzivat hlavne na obhospodarovanie zahrady a na dovoz maleho mnozstva dreva. Mne sa teraz viac... celý příspěvek >
Aká kosačka je vhodná?, 26.11.2008
Ďakujem za vase tipi, ale teraz som nasiel nejaku LAMBORGHINI 4750 a celkom sa mi pozdava. Asi nie je moc rozsirena, ale ak mate niekto skusenost, uvitam radu. ĎAKUJEM
Aká kosačka je vhodná?, 13.11.2008
Po vianociach chcem kúpiť nejakú benzínovú kosačku do 14000CZK. Poraďte mi, ak máte zkúsenosť, akú značku, aký model, aký motor. Zvažujem- Husqvarna r 147S, Jonsered CS 2147CMD -ak máte iný typ dajte vedieť ĎAKUJEM
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika