|
Příspěvky uživatele - 226.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jonsered, 25.1.2009 Do dnesneho dna sa Jonsered vyraba vo Svedsku v jednej fabrike kde aj Husqvarna. O druhej triede nic neviem ale ak je, potom je to aj Husqvarna. Vyroba je z tych istych suciastok.
Predavac vam to povedal asi preto ze Husqvarna je o par tisic drahsia... celý příspěvek > |  | jonsered, 24.1.2009 Tak Jonsered (Husqvarna v inej farbe a malými odlyšnosťami alebocenou.)
ma akurat makke pruziny. Praca so Stihl- jednym z konkurentom Husqvarny je ovela horsia. Na ich stranke najdeme vela prednosti aby ste si ich kupili. No napr. ten anti - vyb. s.... celý příspěvek > |  |
|  | Honda vs Briggs and Stratton, 15.1.2009 Traktor mam uz doma. Je dost dobry. Tichy, nezere moc benzinu, dobry chod. Diferak je citelny v zatackach. Bez neho sa clovek narobi jak...
Pre Henricha: dvojtakt sa uz nerobi. Stvor je lepsi. Original vlecka k traktoru je uplne na nic. Slabe... celý příspěvek > |  | Jou koupit sekačku na 2200m2, 15.1.2009 Ja by som vam odporucal Jonsered LM 2148 CMDE.
Je fakt dobra, silna, s pojazdom, mulcovanim, motor B&S s elektrickym startovanim. Do tych 20. 000 by ste sa mali zmestit. |  | Honda vs Briggs and Stratton, 14.1.2009 Agzat ma dobru prevodovku - len jeden typ - su to len ozubene kolieska a pod.
Diferak je dobra vec, preto ho berem. Traktor ma vide na 1660 eur.
Pozeral som po nete a viac preferuju Hondu, asi to bude len o reklame, no
napr. skoro vsetky lacne... celý příspěvek > |  | Honda vs Briggs and Stratton, 6.1.2009 Co mi poradite? Idem kupovat malotraktor AGZAT ktory sa montuje uz len s tymito motormi: B&S Intek OHV 6,5k a Honda GCV 160 5,5k.. Traktor chcem vyuzivat hlavne na obhospodarovanie zahrady a na dovoz maleho mnozstva dreva.
Mne sa teraz viac... celý příspěvek > |  | Aká kosačka je vhodná?, 26.11.2008 Ďakujem za vase tipi, ale teraz som nasiel nejaku LAMBORGHINI 4750 a celkom sa mi pozdava. Asi nie je moc rozsirena, ale ak mate niekto skusenost, uvitam radu.
ĎAKUJEM |  | Aká kosačka je vhodná?, 13.11.2008 Po vianociach chcem kúpiť nejakú benzínovú kosačku do 14000CZK.
Poraďte mi, ak máte zkúsenosť, akú značku, aký model, aký motor.
Zvažujem- Husqvarna r 147S, Jonsered CS 2147CMD
-ak máte iný typ dajte vedieť
ĎAKUJEM |  |
 |
|
|
|