|
Příspěvky uživatele - 89.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 5.6.2009 Gabčo, krásný. Děkuju za pochvalu, zahřeje u srdíčka :-), doma to totiž nikdo moc neocení. Ještě jsem zasadila spoustu muškátů na balkón, tak uvidíme, co z nich bude. Zatím vypadají, že nic moc. |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 4.6.2009  Hezký den, také přidám svůj první pěstitelský pokus |  |
|  | Černání tůjí, 28.4.2009 Tak po telefonátu do zahradnictví jsme se dozvěděli, že stačí zálivka 1x týdně. Tak to bude asi ten problém - moc je zaléváme. |  | Černání tůjí, 28.4.2009 Hezký den, před měsícem jsme si zakoupili 50 ks tůjí Brabant o velikosti cca 80 cm. Tůje jsme vysadili, a protože máme hodně jílovitou zem, tak jsme jim přidali i lepší zem. Zaléváme je téměř každý den. Bohužel poslední týden pozoruji na... celý příspěvek > |  | Picea Glauca Maigold, 29.10.2008 Můžete mi prosím poskytnout nějaké info k uvedenému jehličnanu? Nároky na půdu, stanoviště, velikost, rychlost růstu,...
Děkuji |  | motor Honda GCV160E, 14.10.2008 Mám výše uvedený motor na zahradní sekačce. Můžete mi prosím poradit, který šroub v plovákové vaničce karburátoru je výpustný (drenážní)? Mám tam dva, jeden přímo zespodu, druhý dole šikmo v boku žlutě zabarvený. K motoru mám dva návody, český a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|