Příspěvky uživatele - 89.124

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 5.6.2009
Gabčo, krásný.  Děkuju za pochvalu, zahřeje u srdíčka :-), doma to totiž nikdo moc neocení. Ještě jsem zasadila spoustu muškátů na balkón, tak uvidíme, co z nich bude. Zatím vypadají, že nic moc.
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 4.6.2009 Obsahuje fotku
Hezký den, také přidám svůj první pěstitelský pokus 
Černání tůjí, 28.4.2009
Tak po telefonátu do zahradnictví jsme se dozvěděli, že stačí zálivka 1x týdně. Tak to bude asi ten problém - moc je zaléváme.
Černání tůjí, 28.4.2009
Hezký den, před měsícem jsme si zakoupili 50 ks tůjí Brabant o velikosti cca 80 cm. Tůje jsme vysadili, a protože máme hodně jílovitou zem, tak jsme jim přidali i lepší zem. Zaléváme je téměř každý den. Bohužel poslední týden pozoruji na... celý příspěvek >
Picea Glauca Maigold, 29.10.2008
Můžete mi prosím poskytnout nějaké info k uvedenému jehličnanu? Nároky na půdu, stanoviště, velikost, rychlost růstu,... Děkuji
motor Honda GCV160E, 14.10.2008
Mám výše uvedený motor na zahradní sekačce. Můžete mi prosím poradit, který šroub v plovákové vaničce karburátoru je výpustný (drenážní)? Mám tam dva, jeden přímo zespodu, druhý dole šikmo v boku žlutě zabarvený. K motoru mám dva návody, český a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika