|
Příspěvky uživatele - 166.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
závlaha svépomocí, 14.11.2008 Naprostý souhlas, paradoxní je, že nákup, Rainbirda vyjde levněji než Gardena. Která není profi, ale není vyložene špatná, Nicméně osobně bych jasně preferoval Vámi zmíněné značky. |  | Máta, 14.11.2008 Mátu mám ve velkém květináči (40l) se dnem, hnojím jí a vydatně zalévám, v sezóně vypadá jako keř, bez úhony přežije zimu. Je to "divoká" máta - nakopal jsem oddenky. Na rozdíl od kupované je velmi vitální, nádherně silně voní.. Je skvělé,... celý příspěvek > |  |
|  | strom pro zahradni sezeni, 10.11.2008 Otázka je, kdo se toho stromu má dočkat (bez ironie), osobně bych doporučil špendlík - krásná bohatá koruna, stín a příjemná atmosféra i v parném létě. Krásně rychle roste.
Jinak mne napadá ještě poptat vzrostlé strony u zahradnických firem. |  | Domácí šunka, 10.11.2008 Vše děláte naprosto dobře, pouze před sebou vidíte jak vypadají potraviny do kterých nedáte stabilizační a konzervační chemikálie. Nezapomínejte, že se v podstatě jedná o nasolené maso... NIc víc, nic míň |  | Kdy opadá buk?, 7.11.2008 jak které variety, některé shodí listí kompletně na podzim, jiné až s novým olistěním na jaře. Šla by zde parafrázovat Werichova pohádka "Až opadá listí z dubu". |  | plody mandloně, 7.11.2008 viz diskuse
Jak pěstovat mandloně |  | jak se pěstuje mandloň obecná, 7.11.2008 Mandloň obecná (Amygladus communis) je opadavý strom vysoký až 6m. délka jeho života je krátká. Mandloně kvetou asi o čtrnáct dní dříve než broskvoně a mohou být proto poškozeny mrazem. Doporučuje se je, pokud máte požadavek na plodnost, na zimu je... celý příspěvek > |  | Fikus benjamin - lepkavé listy a radikalní řez, 7.11.2008 pokud možno, stříhejte velmi, velmi opatrně a určitě ne nyní. Add Puklice - jsou svimstvo, elegantnmě se jich ale zbavíte běžným saponátem (Jar, Pur) - nařeďte jej 1:6 až 1:8 s vodou, dejte do postřikovače a benjaminka velmi pečlivě postříkejte i u... celý příspěvek > |  | Jezírko - vypustit či ne - ohradník, 7.11.2008 Určitě proveďte Jirko kompletní fotodokumentaci, jistě nejenom já se budu těšit na precizně provedené krásné jezírko s potokem. Držím palce a těším se!
Zdravím Vás!
CH.A. |  | Jezírko - vypustit či ne, 6.11.2008 Koukal jsem se na fotografie - v podstatě se jedná o běžnou silnější igelitovou folii. Asi bych ani neřešil zda vypouštět, či ne, tak jako tak relativně brzy "vypelichá". Jezírko jste ale jinak provedl velmi hezky a precizně :-))
Skoro... celý příspěvek > |  |
|  | Co teď s kadeřavostí?, 5.11.2008 Máte naprostou pravdu, zákrsky mají jednoduše menší funkční rezervy, ve srovnání s většími stromy |  | Černání nových listů břečťanu, 29.10.2008 Klid, takto někdy menší sazenice reagují na přesazení, či vysazení v chudším, či sušším místě, zalévejte, POHNOJTE a na jaře budou Břečťany OK |  | Řízkování přísavníku, 29.10.2008 Pokud chcete mohutné, vitální sazenice pětiprstého, neřízkujte je, ale vytvořte hřížence (je -li to možné), vzniknou Vám tak dlouhé sazenice s mohutným kořenovým systémem. Osobně vždy na jaře k sobě shrnu hrst dlouhých šlahounů pětiprstého k... celý příspěvek > |  | Řízkování přísavníku, 29.10.2008 Nejenomže lze, dokonce musí. Tříprstý, jednoduše hřížený, či řízkovaný se sice ujme, ale je fragilní a rád chcípá (a to i vzrostlý, když Vám pokrývá polovinu domu, či plotu..), pokud jej naroubujete na podnož z pštiprstého, těmto problémům se... celý příspěvek > |  | Stříhání borůvek, 24.10.2008 Máte pravdu |  |
 |
|
|
|