Příspěvky uživatele - 166.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
závlaha svépomocí, 14.11.2008
Naprostý souhlas, paradoxní je, že nákup, Rainbirda vyjde levněji než Gardena. Která není profi, ale není vyložene špatná, Nicméně osobně bych jasně preferoval Vámi zmíněné značky.
Máta, 14.11.2008
Mátu mám ve velkém květináči (40l) se dnem, hnojím jí a vydatně zalévám, v sezóně vypadá jako keř, bez úhony přežije zimu. Je to "divoká" máta - nakopal jsem oddenky. Na rozdíl od kupované je velmi vitální, nádherně silně voní.. Je skvělé,... celý příspěvek >
strom pro zahradni sezeni, 10.11.2008
Otázka je, kdo se toho stromu má dočkat (bez ironie), osobně bych doporučil špendlík - krásná bohatá koruna, stín a příjemná atmosféra i v parném létě. Krásně rychle roste. Jinak mne napadá ještě poptat vzrostlé strony u zahradnických firem.
Domácí šunka, 10.11.2008
Vše děláte naprosto dobře, pouze před sebou vidíte jak vypadají potraviny do kterých nedáte stabilizační a konzervační chemikálie. Nezapomínejte, že se v podstatě jedná o nasolené maso... NIc víc, nic míň
Kdy opadá buk?, 7.11.2008
jak které variety, některé shodí listí kompletně na podzim, jiné až s novým olistěním na jaře. Šla by zde parafrázovat Werichova pohádka "Až opadá listí z dubu".
plody mandloně, 7.11.2008
viz diskuse Jak pěstovat mandloně
jak se pěstuje mandloň obecná, 7.11.2008
Mandloň obecná (Amygladus communis) je opadavý strom vysoký až 6m. délka jeho života je krátká. Mandloně kvetou asi o čtrnáct dní dříve než broskvoně a mohou být proto poškozeny mrazem. Doporučuje se je, pokud máte požadavek na plodnost, na zimu je... celý příspěvek >
Fikus benjamin - lepkavé listy a radikalní řez, 7.11.2008
pokud možno, stříhejte velmi, velmi opatrně a určitě ne nyní. Add Puklice - jsou svimstvo, elegantnmě se jich ale zbavíte běžným saponátem (Jar, Pur) - nařeďte jej 1:6 až 1:8 s vodou, dejte do postřikovače a benjaminka velmi pečlivě postříkejte i u... celý příspěvek >
Jezírko - vypustit či ne - ohradník, 7.11.2008
Určitě proveďte Jirko kompletní fotodokumentaci, jistě nejenom já se budu těšit na precizně provedené krásné jezírko s potokem. Držím palce a těším se! Zdravím Vás! CH.A.
Jezírko - vypustit či ne, 6.11.2008
Koukal jsem se na fotografie - v podstatě se jedná o běžnou silnější igelitovou folii. Asi bych ani neřešil zda vypouštět, či ne, tak jako tak relativně brzy "vypelichá". Jezírko jste ale jinak provedl velmi hezky a precizně :-)) Skoro... celý příspěvek >
Co teď s kadeřavostí?, 5.11.2008
Máte naprostou pravdu, zákrsky mají jednoduše menší funkční rezervy, ve srovnání s většími stromy
Černání nových listů břečťanu, 29.10.2008
Klid, takto někdy menší sazenice reagují na přesazení, či vysazení v chudším, či sušším místě, zalévejte, POHNOJTE a na jaře budou Břečťany OK
Řízkování přísavníku, 29.10.2008
Pokud chcete mohutné, vitální sazenice pětiprstého, neřízkujte je, ale vytvořte hřížence (je -li to možné), vzniknou Vám tak dlouhé sazenice s mohutným kořenovým systémem.  Osobně vždy na jaře k sobě shrnu hrst dlouhých šlahounů pětiprstého k... celý příspěvek >
Řízkování přísavníku, 29.10.2008
Nejenomže lze, dokonce musí. Tříprstý, jednoduše hřížený, či řízkovaný se sice ujme, ale je fragilní a rád chcípá (a to i vzrostlý, když Vám pokrývá polovinu domu, či plotu..), pokud jej naroubujete na podnož z pštiprstého, těmto problémům se... celý příspěvek >
Stříhání borůvek, 24.10.2008
Máte pravdu
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika