|
Příspěvky uživatele - 64.146
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vše může na kompost?, 27.4.2009 sorry, no |  | Co vše může na kompost?, 27.4.2009 teda teď si to neberte zase Vy kdysi se nám sprášila fazole se sojou a byly z toho rovnou dvoubarevné kuličky, já bych fakt řekla, že se to projeví hned... |  |
|  | Jacaranda ale s kulatými listy, 27.4.2009 no, to je ona, děkuju, já tušila nějakou "zradu" |  | Co vše může na kompost?, 26.4.2009 Mně jde o plody, ráda bych měla dýni takovou, jakou mám ráda a ne cosi mezi dýní a něčím... |  | Jacaranda ale s kulatými listy, 26.4.2009 ono taky, kdo by dával ven do země stromy, co se tam nemůžou nechat, že? autorka původního dotazu osobně. Majda. |  | Jacaranda ale s kulatými listy, 26.4.2009 Dobrý den, zase otravuju, dneska jsem byla venku a k mému údivu jsou na Andělu vysazené žakarandy, velké stromy, menší ještě nekvetou, ale ty větší jsou obalené květy, je to nádhera. A hlavně, přezimuje u nás, jsou vsazené do země a myslím, že jsem... celý příspěvek > |  | Co vše může na kompost?, 26.4.2009 Kompostu je podstatně víc, než je ho třeba, zahrada ležela leta ladem, takže je sama vlastně velký kompost a ještě tam ležel ladem i ten kompost Na jeho starší část jsem dala dýně a mladší jsem zaházela vrstvou země, jak jsem psala...
baklažánů... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|