Příspěvky uživatele - 64.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vše může na kompost?, 27.4.2009
sorry, no
Co vše může na kompost?, 27.4.2009
teda teď si to neberte zase Vy kdysi se nám sprášila fazole se sojou a byly z toho rovnou dvoubarevné kuličky, já bych fakt řekla, že se to projeví hned...
Jacaranda ale s kulatými listy, 27.4.2009
no, to je ona, děkuju, já tušila nějakou "zradu"
Co vše může na kompost?, 26.4.2009
Mně jde o plody, ráda bych měla dýni takovou, jakou mám ráda a ne cosi mezi dýní a něčím...
Jacaranda ale s kulatými listy, 26.4.2009
ono taky, kdo by dával ven do země stromy, co se tam nemůžou nechat, že? autorka původního dotazu osobně. Majda.
Jacaranda ale s kulatými listy, 26.4.2009
Dobrý den, zase otravuju, dneska jsem byla venku a k mému údivu jsou na Andělu vysazené žakarandy, velké stromy, menší ještě nekvetou, ale ty větší jsou obalené květy, je to nádhera. A hlavně, přezimuje u nás, jsou vsazené do země a myslím, že jsem... celý příspěvek >
Co vše může na kompost?, 26.4.2009
Kompostu je podstatně víc, než je ho třeba, zahrada ležela leta ladem, takže je sama vlastně velký kompost a ještě tam ležel ladem i ten kompost Na jeho starší část jsem dala dýně a mladší jsem zaházela vrstvou země, jak jsem psala... baklažánů... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika