Příspěvky uživatele - 141.153

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výměna pístního kroužku - Oleo-mac, 29.3.2009
Pila má 2 kroužky, teda ten oléomac
Elektrická.pila Bosch nebo Makita, 25.3.2009
Makitu jsem měl v ruce.Mile mě překvapila jak pracovně tak na úchop a zpracování.
Motorová pila Oleo-mac, 15.3.2009
Tak to máš teda pilu na parádu...10let.A ty chytráku v MO prodávaj opravdu kvalitní řetězy, jsou to oregony, ale bohužel o 30% dražší.Tak zdar další 10ti letce
Pančovaný med, 12.3.2009 Obsahuje fotku
Jedinej doloženej pančovanej med prodávala jedna babka germánům.V listopadu nalila do 5l okurkáče olej a ten pak prodala jako med.Stalo se v Srážný přechod
2 brouci v dome, 9.3.2009
Ten první je tesařík a ten druhý je nějaká ploštice.Hlavně bacha na toho tesaříka.Je to žrout všeho dřevěného (chem.neoš) hlavně krovy a podlahy.Zjednejte si co nejdříve odbornou firmu na ošetření dřeva.
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
Vážení znalci, mrkněte znovu na video ze Zlína a uvidíte že strom stál na kraji nově položené zámkové dlažby... Holt zaměstnanci pokládky přesekli pár kořenů a stavební dozor byl zrovna na kávičce.
Jaká je husqvarna 372 xp, 4.2.2009
S 372xpg jsem nařezal 1366 kubíků dubu a buku a to vše na špalky (30cm) a to bez jediné závady.Je to super pila.A ta 365 je taky super
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika