Příspěvky uživatele - 209.148

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jde o kerickove ci tyckove rajce?, 26.4.2009
Moc dekuji za rady. Cetla jsem ted v jedne diskuzi, ze kerickova rajcata se poznaji dle toho, ze maji kvety na vrcholu rostliny. Je to tak? Dekuji
Plodová zelenina, 26.4.2009
take moc prosim o radu. Koupila jsem si sazenice rajcat s etiketou Cherry. A ted vubec nerusim, zda se jedna o tyckova nebo kerickova rajcata. Zde v prispevku ctu, ze kerickova maji kvety na vrsku rostliny. Kdyz jsem je koupila, byly kvety prave na... celý příspěvek >
Rajcata vysazena mezi kvetiny?, 25.4.2009
Dobry den, mate zkusenost s vysazovanim rajcat do kvetinovych zahonu? Videla jsem to v casopise, vypadalo to krasne. Smiseny kvetinovy a trvalkovy zahon a v jeho zadni casti rajcata.
Jde o kerickove ci tyckove rajce?, 25.4.2009
A jak jste byl spokojeny? BYla dobra? Porad premyslim, zda je dat do zahonu ke kvetinam nebo do velikeho kvetinace. Puvodne jsem chtela prave dat ctyri do zahonu, kde jsou kvetiny, jak jsem videla na obrazcich holandskych zahradek, ale na hnojivu pro... celý příspěvek >
Vadi hnojivo na zeleninu okrasnym kerum?, 25.4.2009
Dobry den, poradte mi prosim, zda tekute hnojivo na zeleninu vadi okrasnym kerum. Jde o to, ze si chci zasadit par rajcatek do zahonu, ve kterem jsou take ruze a dalsi okrasne kere. Je mozne, ze jim slozeni hnojiva bude delat zle? Dekuji.
Jde o kerickove ci tyckove rajce?, 25.4.2009
Dobry den, dnes jsem si koupila v zahradnickem hypermarketu ctyri rostlinky rajcat. Poprve v zivote .  A nejsem si uplne jista, co jsem si to vlastne koupila. Oznaceni je pouze "cherry" rajce. A jake vysky takoa rajcata dorustaji? Jde... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika