Příspěvky uživatele - 213.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Partner 738, 27.5.2009
Když se na to podívám čistě z pohledu toho, že obě pily jsou vlastně novinky, tak bych volil 235. Navíc je téměř o 1kg lehčí (4,7kg / 5,5kg) a lze na ní používat řetěz 0,325 1,3 mm, což je velká výhoda z pohledu srovnání s 3/8 1,3 mm. Záleží, zda na... celý příspěvek >
Krovinorez dolmar, 27.5.2009
To je možné, v návodech mají jednoramenní, který jsem obdržel i ke své motorové kose, což je jedna řada. 
Krovinorez dolmar, 26.5.2009
Výkonově stačí všechny. Např. ta MS 430U má na 2 takt výbornou spotřebu paliva 386 gr/kWh. MS 352.4 je zase 4 takt, který má mimo velmi nízké spotřeby i velmi nízké vibrace. MS 4520 je novinka, kterou dodává Dolmar jen na určité trhy. S tímto strojem... celý příspěvek >
Solární plachta, 26.5.2009
Plusy : vyšší teplota vody v bazénu - pod plachtou bez zapnuté filtrace má voda při slunečním svitu teplotu vyšší než 40°C v povrchové vrstvě,ranní vyšší teploty vody,  vyšší čistota vody - zamezení padání hmyzu, pylu, prachu do vody, menší spotřeba... celý příspěvek >
Seřízení motorové pily Homelite 3314, 26.5.2009
Mě daleko více úsměvné, ale i nebezpečné připadají příspěvky, kdy je všelijak negováno doporučení postupovat - dodržovat návod na obsluhu a vnucování vlastních postupů, které se liší od doporučení výrobců přístrojů v těchto návodech. Zde je... celý příspěvek >
Jak odstranit karbon z motoru?, 26.5.2009
Před demontáží motoru bych si ověřil dostupnost ND(těsnění pod válec, pístní kroužek, píst a pod.). To je třeba mít v rezervě připravené, neboť nevíte, zda výkon nepoklesl opotřebením součástek a zakarbonování motoru nemusí mít takový vliv.... celý příspěvek >
Podélný řez el. pilou ES2135A, 25.5.2009
Já jsem ten přípravek dělal hlavně na to, abych si zjednodušil ořezání kmene. To je nejnáročnější práce, která se mnohdy nepovede, neboť to chce oko a zkušenosti. Ale když je těžký kmen, tak to stejně nepomůže. Proto, po ořezání na trámek již další... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 25.5.2009
Zde si neodvažuji po určitých zkušenostech radit tak, aby to nějak zjednodušilo postup opravy, neboť jsem přesvědčen, že nejjednodušší je to dát někomu, kdo tomu rozumí. Jen pro představu McCulloch Mac 130. Pila, která se mezi prvními dostala po... celý příspěvek >
Křovinořez HQ 333R motor se dusí a jde špatně do otáček, 24.5.2009
Nejlepší rada je, že pokud je stroj v záruce, tak jej nechte opravit v odborném servisu. Jak uvádíte, že se v motorech moc nevyznáte, tak to sice může být prkotina, ale tato prkotina může způsobit, že záruka nebude díky Vašemu neodbornému zásahu... celý příspěvek >
Krovinorez od Hondy, 24.5.2009
Pro srovnání s modelem 431, který má obsah 31 ccm a výkon 1,1kW. Např. zde. Jinak se lze setkat s výrazem čistý výkon, který je mnohdy na stránkách uveden, jako druhá nižší hodnota.
Krovinorez od Hondy, 24.5.2009
Tabulku jsem okopíroval z návodu na motor GX 35, který je použitý na UMK 435. Je možné, že podle přístroje, kde je motor použitý mají jiné nastavení. Pokud porovnáváte podle prodejců, tak ti mají problém mnohdy přepočítat kW na PS, lze nalézt i jiné... celý příspěvek >
Krovinorez od Hondy, 24.5.2009 Obsahuje fotku
Použít srovnání pomocí mezičlánku, tedy obsluhy lze snadno i ve prospěch majitelů 4 taktů. V běžné praxi je v provozu hodně 4 taktů - od automobilů, po sekačky na trávu, malotraktory. Obsluha a údržba těchto strojů je známá a každý ví, že je třeba... celý příspěvek >
Krovinorez od Hondy, 23.5.2009
Při srovnání klasického 4taktu a 4mixu je to přece jen rozdíl v charakteristice motoru a záleží na druhu práce. Klasickému 4 taktu více vyhovuje trvalý chod bez častých změn otáček, což je nutné při obsíkání, nebo opatrném sečení v prostorách, kde... celý příspěvek >
Technika orby, 23.5.2009
Já používám spojky s obložením Ferodo. Má to výhodu v tom, že po opotřebování obložení je možné nechat čelisti spojky znovu obložit. Další výhodu vidím v tom, že se tak neopotřebovává hrnek - spojkový buben.Možnost znovu spojku obložit je dána stavem... celý příspěvek >
Krovinorez makita - dolmar, 22.5.2009
Doporučuji NGK BPMR 8Y. Je možná náhrada za jinou svíčku, která ale musí mít stejné hodnoty. Jinak hrozí poškození motoru. I jiná tepelná hodnota svíčky při ostatních stejných parametrech může způsobit vážné problémy. V našem návodu jsem našel v... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika