Příspěvky uživatele - 26.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva vinná pěstování bez postřiku, 4.5.2014
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na odrůdy vinné révy jako jsou Fanny, Himrod, Lakemont, Sommerset seedles, a Romulus, zda se dají pěstovat bez chemie a na mrazuodolnost, velikost hroznu a bobulí. Pokud s nimi máte někdo zkušenosti budu ráda... celý příspěvek >
Hruškový kvas z neskorých odrôd, 4.1.2014
Měl bych prozbu nevým co mam dělat.Hruškový kvas se my zasekl na 9 zbytkového cukru.(zastavylo se kvašení). melicharjirka@seznam.cz
Přemnožení molic, 13.8.2012
Po týdenní absenci se mi ohromně přemnožily ve skleníku molice. Dozrávají rajčata a já nevím, co s tím. Je možné to ještě něčím likvidovat, nebo nechat rajčata dozrát a potom nějak vydezinfikovat skleník?Dáda
Co nám chybí?, 17.6.2012
Brediku moc děkuji, to mne vůbec nenapadlo, nemám moc zkušeností, ale zítra začnu s nějakým postřikem.Díky, díky R
Co nám chybí?, 17.6.2012 Obsahuje fotku
Přátelé vinaři a zahrádkáři, prosím poraďte jaký problém mám u révy, okurek a paprik ve skleníku. Nejprve se objevily žluté skvrny na paprikách, potom na okurkách a nakonec listy révy - nemají skvrny, ale jsou světlejší listy a vystupije... celý příspěvek >
Odstraňování listů u rajčet, 3.6.2012
Prosím poraďte, v jaké době se odstřihují spodní listy od rajčat. Rajčata jsou vysoká asi 1 m. Děkuji Dáda
Tyčová rajčata?, 29.5.2012
Ten velký výhon vpravo můžete po odlomení rovněž zasadit a budete mít další rajče, které bude brzy plodit
Skvrny na paprikách, 28.5.2012
Prosím poraďte, jaký prvek chybí asi paprikám, když se na listech začaly objevovat žluté neohraničené skvrny. Pod lupou jsem nezjistila, že by šlo o nějaké škůdce.  Dáda
Květináče, 8.4.2012
Popíši své zkušenosti. Měla jsem několik větších plastových nádob, které mi bylo líto vyhodit, když tekly. Nebozízkem jsem vyvrtala do dna odtoky, drátěným kartáčem jsem zdrsnila stěny.V hadru jsem rozbila kladívkem dva druhy zbylých obkládaček... celý příspěvek >
Rašení révy, 19.3.2012
Nechala jsem 90 cm které jsem počítala na kmínek a dvě očka jsem počítala na zapěstování Varianty A podle Pavla Pavlouška. Jsem totiž úplný amater, začátečník a nežiji ve vinařské oblasti, aby jsem na vlastní oči viděla pěstování. Studiji to pouze z... celý příspěvek >
Rašení révy, 19.3.2012
Po dvou marných pokusech jsem na podzim 2010 zasadila po třetí do skleníku révu. Povedlo se a loni vyrostla do výšky asi 3 metrů a měla i dobrý průměr.Koncem února, když nemrzlo a bylo několik dnů hezky jsem révu zakrátila na 2 očka. Ale nic se... celý příspěvek >
Orchidej - je to normální?, 26.2.2012
Orchideje pěstuji několik let a stále mi kvetou. Když ale zalívám s hnojivem / měkkou vodou/ jednou za 10 -14 dní, již nerosím. Provádím to tak, že naplním celý obal, ve kterém stojí rostlina a nechám asi 3 hodiny, potom sliji a nechám vykapat.... celý příspěvek >
Postřiky, 24.2.2012
Wimpi, máte pravdu, v prodeji je běžně k dostání kniha od Pavla Pavlouška - Pěstování révy vinné v zahradách -   je moc pěkně provedena, včetně názorných snímků  / i pro začátečníky/. Dáda
Miniviolky, 10.10.2011
Prosím o radu, v srpnu jsem zasela miniviolky, nyní jsou asi 5 mm vysoké a nevím co dál. Po přesazení, až ještě povyrostou, mají být někde venku třeba ve skleníku, nebo musí být přes zimu v bytě? Děkuji za radu. Dáda
Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 31.8.2011
Dobrý kečup 2,5 kg rajčat, 80 dkg červených paprik, 50 dkg cibule,0,25 l octa, 2dcl vody, 2 lžíce soli, 50 dkg cukru, 10 hřebíčků, 1 lžíce oregana, 10 pepřů, 10 nových koření, 1/2 lžičky chilli, pálivé feferonky podle chuti. Nejprve dát vařit... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika