Příspěvky uživatele - 6.215

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dracena, 15.8.2009
Pokud má rostlina po seříznutí optimální podmínky - dostatek vláhy, živin, tepla a světla, obrazí většinou ze 3-4 pupenů.
Madagaskarská palma, 15.8.2009
Můžete sem dát foto pro ujasnění, o jakou rostlinu se jedná?Madagaskarská palma říkají lidi spoustě různých rostlin... Potom ráda poradím.
Jak pěstovat litchi?, 31.7.2009
Patricie, to jsem nějak nepochopila... Jak může tvoje rostlina střílet semena, když neměla nikdy plody :)? Nad tím mi zůstává rozum stát! Prosím o foto vystřílených semen :)
Inspirace k minijezírku, 24.4.2009 Obsahuje fotku
Děkuju za pochvalu. A k té trubce - ta na obrázku byla jen provizorní, nic lepšího jsem v tu chvíli neměla. Letos tam bude jiná, asi něco takového, jako na obrázku. Ale chci, aby voda tekla právě takhle, ne z kamene. Připomíná mi to lesní studánku s... celý příspěvek >
co to je za květinu Vinca major Variegata, 2.1.2009
brslen
Poznáte ji?, 15.8.2008
Hosty jsou typické stínomilné rostliny. Na přímé slunce bych je rozhodně nedávala. Možná přežijí, ale určitě nebudou tak nádherné jako ve stínu až polostínu. Existují stovky kultivarů, jsou nenáročné a výborně vypadají v kombinaci s kapradinami,... celý příspěvek >
Množení rozchodníku v perlitu, 10.7.2008
Dělám to taky tak. Velmi snadno se takto množí. Perlitem bych to osobně vůbec nekomplikovala.
Prosím o radu, 25.6.2008
Ještě jsem zapomněla - pokud je nově koupená, přesaďte ji raději do nové zeminy. Rašelinný substrát, ve kterém se většina rostlin prodává není nejlepší - jakmile jednou vyschne, už nepřijímá vodu.
Prosím o radu, 25.6.2008
Ano, je to opravdu vitálka - sanvitalia. Snese slunce, ale lépe prospívá v polostínu. Vyžaduje dostatečnou zálivku, 1x týdně přihnojit běžným hnojivem pro balkonové květiny. Při nedostatku vody celá seschne a vypadá, že je na vyhození, ale většinou... celý příspěvek >
kulicky na listech, 25.6.2008
Tak mi to trochu připomíná hálčivce na vinné révě - zkuste na tu diskuzi nakouknout. Ale jsem laik, tak nic víc neporadím.
Ruj vlasatá, 25.6.2008
Asi vás moje odpověď moc neuspokojí... Rují je spousta druhů - některé kultivary vlasy nevytvářejí. Já mám na zahradě 5 druhů, které se zdánlivě liší jen barvou listů. Tři z nich jsou "vlasaté", další dva ne.
Do kdy sázet trvalky - i v létě?, 22.6.2008
Pochopitelně předpokládám, že bude tazatelka trvalky kupovat, tudíž budou v kontejnerech. A podle mých zkušeností není nejmenší problém ani s výsadbou květin dělených z trsů... Velmi často si v průběhu celého léta přinesu z návštěv u známých... celý příspěvek >
Do kdy sázet trvalky - i v létě?, 21.6.2008
Ještě připište, na jakou světovou stranu je záhon orientován. Těžko radit, co máte vysadit, když nemáme tuhle základní informaci. Je záhon na plném slunci, v polostínu, stínu???
Do kdy sázet trvalky - i v létě?, 21.6.2008
Trvalky můžete sázet od jara až do podzimu - neomezeně.
Inspirace k minijezírku, 4.6.2008 Obsahuje fotku
Dnes jsem ve své minizahrádce dobudovala toto minijezírko... Je z plastového lavoru. Podoba není úplne definitivní, proto uvítám pro inspiraci fotky od vás...
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika