Příspěvky uživatele - 62.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pavučinky na okurkách, 23.7.2009
dobrý den potřeboval bych aspon trošku poradit   mám ve skleníku na okurkách malinkaté pavučinky a na konci listu se dělají nitky směrem dolu a když na to kouknu lupou tak tam jsou malinkatý potvurky nahnědlé barvy   dneska jsem... celý příspěvek >
Mravenci, 22.5.2009
Zdravím       co to je za postřík? nebo nějaký požerový jed??
Řazení rychlosti na Vari - Honda, 4.5.2009
Zdravím najde se někdo kdo už vychytal a zjednodušil žazení bez zesedání a nasedání va stroj vari-honda?  pokud jo pošlete prosím fotku   dík
Výměna motoru, 26.4.2009
Má   poloviční spotřebu a je silnější
Výměna motoru, 26.4.2009
Dobrý den chtěl bych poradit dosloužil mě motor DMJ 315 je to 2 takt a chtěl bych koupit 4 takt hondu   nebude se to nějak hádat na sečení nebo při jízdě z vozíkem???  děkuji
Vari nebo Agzat, 24.4.2009
Dobrý den děkuji za rady má to něco do sebe. Zítra je u nás taková nějaká předváděcí akce na vari zkouknu to a možná to hned koupím. Možná bych ještě poprosil o radu na motor 160-190 hondu       budu používat pluh a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika