|
Jaká rostlina na dřevěný el. sloup?, 7.5.2009 vistéria vám vyleze až do drátov,...snáď krajší efekt bude zasadiť dve popínavé miniruže /minikvety/ dve farby napr červenú a bielu a navzájom ich prepliesť... videl som to na starom uschlom kmeni hrušky... kmeň nechali ako oporu... celé leto je to... celý příspěvek > |
 |
Výběr elektrické zahradní sekačky, 7.5.2009 elektrické sekačky už sú celkom lacné takže berte čo najsilnejší motor... rozmerovo sú si velmi podobné, ale je velmi velký rozdiel pomaly brúsiť trávu trištvrte hodiny alebo to mať pekne skosené za 15 minút... u el. ani tak nežaleží na značke ako na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jakou motorovou pilu pro zenu?, 7.5.2009 poobzerajte sa po okolí aké servisy sú dostupné./aké značky/...napr aj pre brúsenie reťaze... neviem ako ste zručná, ale niektoré píly majú úzke reťaze /niekedy značené ako micro, hobby, picomikro/ tie vyžadujú presnejšie držanie píly čo podľa mňa... celý příspěvek > |
 |
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 7.5.2009 pre profi použitie už tie náklady na vyčistenie budú trochu iné ako pre hobby použitie, ale nakoniec tá píla na seba zarába takže je logické že aj tá údržba bude niekde inde... ja som tu skôr radil bežným uživateľom... možno použiť prípravky ako v... celý příspěvek > |
 |
Motorova pila ponechana na volnobeh chcipe a dalsi, 6.5.2009 tá druhá závada je skôr asi vyklepaná podložka na hnacom kolečku reťaze... skúste dať dole kryt reťaze pri vypnutej píle a prstom vyskušajte vôľu podložky neni to síce závada ale to zvonenie ruší... v naklonenej polohe to nezvykne robiť iba po... celý příspěvek > |
 |
Motorova pila ponechana na volnobeh chcipe a dalsi, 6.5.2009 môže byť špinavý kanálik na víku nadržky alebo príliš silne dotiahnuté víko nádržky... nedochádza vzduch, vznikne silný podtlak v nádržke a na volnobeh nedochádza palivo... skuste pootvoriť jemne nádržku či závada... celý příspěvek > |
 |
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 6.5.2009 preto sa používa BIO aby nezamorovalo život.prostredie... tiež čistím mechanicky a prúdom vody... acetonom a pod aj odmastite ostatné suč. a budú hrdzavieť /reziviet/...takže mastné nie je na závadu, skôr to chráni... pokial to čistite doma, velmi... celý příspěvek > |
 |
Čim hezkym zakrýt pletivo, 5.5.2009 snáď okrem brečtanu všetko v jeseni opadáva a potom plot nevyzerá pekne... teraz už sú aj brečtaný panašované /biele alebo žlté fľaky/ a tie už vyzerajú krajšie ako tie " obyčajné " Tiež som si myslel že pod brečtanom skôr... celý příspěvek > |
 |
Dekarbonizace motoru u rotacni sekacky?, 5.5.2009 A zase je to tu... zase oleje,...zase o članok vyššie že sa nedoporučuje dávať novší olej atd... zase spústa hlúpostí... a stále si nikto neprečíta na internete nič čo je nové a ako je to s tými olejmi... predsa nemeníme motory ale olej... a ten musí... celý příspěvek > |
 |
Olej do sekačky, 29.4.2009 I SAE 40 je v poriadku je to iba letný olej a kosíme väčšinou v lete... a dúfam že aj druhá časť úplne prvého dotazu je dopovedaná... A nedám už tu žiadný príspevok. stejne si nikto asi neprečítal na dopor.stránkach internetu ani riadok...... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Olej do sekačky, 29.4.2009 výrobca to riešil jednoducho... B&S používa motory aj na kosačky aj na snehové frézy... aby nemusel písať dva návody, tak doporučuje CELOROČNÝ olej... sae 30 je letný... letné existuju iba čísla SAE 20...30...40...50...hocičo s W je... celý příspěvek > |
 |
Idealni pila pro pilneho chalupare, 29.4.2009 Ja iba chcem upozorniťna lišty a reťaze... existujú aj reťaze úzke a níyke na hobby píly, normálna šírka, a reťaze ktoré majú zuby z tvrdokovu /veľmi dlho držia ostré zuby/...lišty existujú tiež rôzne typy... ak je tam les a ovocné stromy tak by som... celý příspěvek > |
 |
Olej do sekačky, 29.4.2009 Poprosil by som o jedno... ak už máte internet, a kto tu prispieva tak ho má... zadajte si do /www.google.sk alebo.cz / slovné spojenie ktoré Vás zaujíma a máte na celý večer čo študovať... napr. si tam... celý příspěvek > |
 |
Olej do sekačky, 28.4.2009 dobrý den... hlavne je to o obchode a o zmluvách... prirovnam to k autám / u kosačiek je to to isté /...Francúzke automobilky v zar. podmienkach majú zásadne ich sarvisy a oleje iba francúzke a iba od autoriz. dodávataľov, ale ponúknu vám aj Castrol,... celý příspěvek > |
 |
Olej do sekačky, 28.4.2009 Ospravedlňujem sa panovi 112,250...Juraj perpáčte
...MA TO BYŤ PRE 112.162 |
 |