Příspěvky uživatele - 231.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co na starou kamennou chalupu bez omítky?, 22.5.2009
a nešlo by to radšej pekne prešpárovať a nechať vyniknúť kameň a tehly???...niektorý kamenári a murári /zednicí/ mali krásnu skladbu kameňov... nie iba hocaké šutre naplácané na sebe... ak tvoria mozaiku tak by som ich nechal vyniknúť... dnes už sa... celý příspěvek >
Rychlost pojezdu, 21.5.2009
tá rýchlosť pojazdu je relatívna... pred 10 rokmi keď sme začínali upravovať lúku na hranie futbalu, tak s mojou kosačkou bez koša priamo iba vyhadzovaťsme to všetci na striedačku šli na 3 r. stupeň...po pol roku ked už bola celkom slušná tráva... celý příspěvek >
Křovinořez Garden King - Tv products, 21.5.2009
nôž používam určite MIMO záhradu... okolie ciest, pod lesom, lúka... určite nie v záhrade... písal som o tom že sa potom nálet iba viac rozrastá... a čo to je za záhradu, ktorá má kopu pahýlov po nálete strihnutých nožom... to vám iba trhá... celý příspěvek >
Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 21.5.2009
desiatky názorov, ale kto skúsil na vlastnej záhrade mulčovanie tak to bolo prvý a posledný raz... každý chce mať trávnik pekný, je jedno či sterilný bez plevelu /aj keď neexistuje / alebo typu lúka... Takže záhrada /dvor/ do koša... prístupová... celý příspěvek >
Křovinořez Garden King - Tv products, 21.5.2009
pre KP čas 18:12...dotaz bol na novú záhradu... nie na občasné udržiavanie lúky a pod... a na novej záhrade ak začiatočníkový chytí nôž do plota!!! tak ďakujem pekne... zničí celý kroviňák.../snáď prežije motor ale hriadeľ a spojku utrhne alebo... celý příspěvek >
Elektrická sekačka nebo aku?, 19.5.2009
pozrite si vlákno zo 7.5.  výber elektrické kosačky... Juraj
Co s Gerberou z Lidlu?, 18.5.2009
ja ich dávam v máji von na záhon medzi kvety... polievajú sa ako ostatné a kvitnú aj vonku... do vnútra idú až na jeseň ...Juraj
Přesazení třešně v plné míze?, 13.5.2009
teraz ju nestrihajte vôbec mohla by vyschnúť... je spln... ihneď po nove jej pristrihnite iba jeden alebo najviac dva najvyššie konáriky stačí pár centimetrov by dostala nový impulz na rast... ak neveríte nevadí... ale jedným konárikom nič nepokazíte... celý příspěvek >
Rozdielna výška trávy, 13.5.2009
najskôr rozdielna kvalita pôdy... časť je možná sypanisko / zbytky po prestavbe domu/ málo zasypané kval. zeminou... časť možná ornica... a časť navozená iná kvalita zeminy... ono sa to stratí po prerastení koreňov do väčšej hlbky a po zahustení... celý příspěvek >
Benzinová sekačka - motor, 12.5.2009
takúto možnosť má aj TORO ale je neúnosne drahá...
Jak očistit kačírek?, 11.5.2009
zeleným rasám sa darí vo vlhku a na svetle a hnedým v tme a vo vlhku... to vlhko asi spôsobuje velmi časté polievanie...
Jak očistit kačírek?, 11.5.2009
asi najlacnejšie a najjednoduchšie preprať v miešačke len tak s vodou, samo sa to očistí.../obrúsi/ ...ak je to na textilii tak sa dá lahko zhrabať, a nebude ho až tak vela... možná bude jednoduchšie to preniesť k niekomu kto má miešačku ako ju... celý příspěvek >
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 7.5.2009
tak držím palce... dajte potom vedieť... skušajte na píle ktorej vám nebude ľúto... aj ked vidím že problému rozumiete ...ale istota je istota a nová píla ešte asi nemusí byť          ... celý příspěvek >
Výběr elektrické zahradní sekačky, 7.5.2009
niektoré typu BAU ponúkajú aj 1600W... to už je potom radosť robiť... aj keď po rokoch preferujem už iba motorovky minimálne s pojazdom... stále bol problém ťahať kábel... pri 15 stromkoch som sa s ním namotal až-až... berte s rúčkov ktorá je z... celý příspěvek >
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 7.5.2009
pozor na tie prípravky do myčiek pre automobily... väčšina je na princ.silného lúhu... pozor na ruky a oči... väčšina prípr. je iba na kovové časti, ktoré sú extrémne odmastené a musia sa potom ošetriť... preto som spom. spreje a pod... použitelné... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika