Příspěvky uživatele - 231.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou sekačku na 1700 m2 do 15.000,-?, 17.4.2009
Skúste si prelistovať v tejto časti tak 2-3-mesiace späť je tu aspoň 500 príspevkov aká a za kolko atď... Juraj...bolo by asi zbytočné nanovo prepisovať už napísané... Je z čoho vyberať.../ vlastne není lebo ak je viac možnosti ako jedna už je... celý příspěvek >
Okurky na plné slunce?, 17.4.2009
Dobrý den... uhorky volne na zemi zaberajú viac miesta a horšie sa oberajú / šlape sa po šlahunoch/ ale venuje sa im menej času... kto má velkú záhradu, nemá problém... Ja ich dávam na naklonenú KARI sieť, a to preto že na slnečnej strane je kopec... celý příspěvek >
Paradajky - fialové listy, 17.4.2009
dobrý den... Pravdepodobne sa pri presádzaní velmi otriasol substrát z korenov / ostali holé lebo bol velmi suchý/  tak teraz potrebuje pár dní kym dorastú mikrokorienky ktorými berie živiny... môže to byť aj prudka zmena teploty keď sa... celý příspěvek >
Jak a kdy ostrihat tato, 16.4.2009
Dobrý den... Videl som aj viac zahustené stromy a dá sa to napraviť ale tak za 3 roky... Nikdy nerezať viac ako tretinu  / preto tri roky, potom už iba udržovať/...odstraniť vlky tak, že naraz ich odrezať viac aj s pahýlom konára / totiž každý... celý příspěvek >
Kdy oresaky zkratit a jakym zpusobem, 9.4.2009
Pozor orešák teraz NEREZAŤ, bude krvácáť celý rok Naviac teraz je SPLN PRÁVE DNES,   za splnu nerezať nikdy nič môže dokonca vyschnúť... Orechy sa orezávaju neskoro v zime, a inak sa bežne skracujú otĺkanim ovocia kedy sa olámu popri... celý příspěvek >
Jak množit Juku?, 7.4.2009
kmen narezat na kúsky tak aby boli na nom po dva kruhy /zbytky po listoch/  tie dat do nejakého substrátu na ležato a zatlačiť do polovice, môžu byť aj trochu šikmo... z jedného kruhu vyraší stonka a z druhého koreň  občas rosiť, nie vela... celý příspěvek >
Hydroizolace vodojemu - beton. skruže , 3.4.2009
skusiť sklolaminát???neviem ci sa to este dá zohnat vo velkom    ale jednu plechovu nádrž som videl zvnútra olaminátovanú...
rozdielné výkony motorov - jednoducho, 3.4.2009
niektorý predajcovia uvádzajú výkony motorov hodne iné ako iný... je v tom trochu guláš a trochu to klame pri kúpe a výbere... väčšinou zaučený predávači v tom nevidia rozdiel a mylne informujú... americké normy merania výkonu sú iné ako europske a... celý příspěvek >
Honda HRX 537 VYE - najnovsi model. Doporucujete kupit?, 3.4.2009
americké normy merania výkonu sú iné ako europske a niektorý predajcovia to iba opíšu a vyzerá to lepšie... oni merajú výkon naplno vytočený motor bez filtra nasávania a bez výfuku /tlmí hluk /...európa má normy iné... tocí sa motor na 3/4 max.otáčok... celý příspěvek >
Už jste někdo letos sekal trávu?, 3.4.2009
Dobrý den... Ja som v podstate už kosačku použil, aj ked ani nie tak kvôli koseniu /aj ked ju už trochu pristrihlo/ používam kosačku ako vysávač na všetko suché čo hrable nechávajú v trávniku... Ja dám kosačku o 1 polohu nižšie, a krásne to povysáva... celý příspěvek >
mech v trávníku, 3.4.2009
Štrkovne a pieskovne takéto piesky predávajú aj v malom, kolko si naložite do vriec /pytlu/ a odnesiete si to vlastným autom... odvážia vás na vstupe s autom    tam si to naložíte lopatou rovno do vriec v aute /nemusíte nič nosiť/ a... celý příspěvek >
Nejlepší elektrická sekačka s pojezdem?, 2.4.2009
To by som radšej kúpil bez kábla, lebo tlačiť kosačku a ešte ťahať kábel a dávať pozor čo kosím tak nech si ide sama, a dávam pozor iba na to čo kosím... o 10 rokov sa vám ju nebude chciet ani vytiahnuť vonku nieto ju ešte tlačiť do práce... Juraj
sekačka na cca 3500 m2, 2.4.2009
Dobrý den... Hlavne musíte sám posúdiť čo chcete a v jakej cene... kedže idete stavať dom, tak predpokladám že trávnik zatial na parádu nebude a dokonca sa bude po nom chodiť aj s materiálom a pod... a bude viac menej udržiavaný iba podla potreby a... celý příspěvek >
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 31.3.2009
dobrý den... Ono to s tou paprikou je ako so všetkým... tisíc ľudí tisíc nápadov a stejne si to musí skúsiť každý sám... kto má veľa času a chce robiť experimenty sadí po jednej,...hýčka ich a hnojí a polieva a sleduje ich a chváli sa čo a jak... a... celý příspěvek >
Vzduchovač na baterie, 31.3.2009
dobrý den... skúste použit najslabšie vzduchovadlo pre domové čističky odpadových vôd... je to robené do najhorších mokrých podmienok... stavané na nonstop prevádzku a aj najslabšie bude aj s rezervou stačiť aj na väčšie jazierko... najmenšia... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika